#20 Másfajta választ reméltem. Reggel óta halogatom, hogy elolvassam, mert reméltem, hogy egy olyan válasz jön majd, amiben legalább az értelem halvány szikrája kirajzolódik és akkor majd lesz mivel elfoglalnom magam, dehát... mit is vártam.
"éppen ezért nem is látod, miről beszélek"
Nem is beszélsz semmiről. Ez a baj. 😂
"asztalt verve követeled a forrásokat, de közben magadra nézve egyszer sem érezted szükségét, hogy bármelyik állításodat is forrásokkal támaszd alá"
A vitát azzal szokás kezdeni, hogy elmondjuk az álláspontjainkat. Utána reagálunk egymáséra, akár forrásokkal. A baj az, hogy te nem reagáltál az én "kisregényemre", ezért fogalmam sincsen, hogy mivel értesz egyet, mivel nem, mire kell forrást megjelölnöm, mit kell bebizonyítanom. Hiszen ha valamiben egyetért két ember (nem mindenben, csak valamiben), vagy esetleg szimpla értelmes beszélgetés során is közös nevezőre tudnak jutni, akkor felesleges a forrásmegjelölés. Majd ha leírod, hogy mivel nem értesz egyet, akkor azokra tudok forrásokat biztosítani.
"másik válaszadó személyének pocskondiázó lejáratására, majd miután visszakapsz egy kis kóstolót, hirtelen vérig sértve kikéred magadnak, hogy a másik mit személyeskedik"
Szövegértés egyes. Nem a személyeskedéssel van bajom, hanem azzal, ha valaki KIZÁRÓLAG személyeskedni tud. Igen, én is személyeskedtem, viszont én nem alaptalanul hívlak téged szellemileg visszamaradottnak. A tény, hogy te kizárólag személyeskedsz, tartalmi választ pedig nem tudsz adni, az bizonyítja, hogy tényleg az vagy.
"megdönthetetlen igazságként tálalod a levont konklúzióidat és általánosításaidat"
Könyörgöm... EGYETLEN PÉLDÁT! KÉRLEK! EGYET! CSAK EGYETLEN EGYET!
"kisujjból marhának címkézel mindenkit, aki másképp látja"
Azokat címkézem marhának, akik szerint az objektív témákban létezhet olyan, hogy "másképp látja". Kétféle vita van: szubjektív és objektív. A szubjektív vitákban vannak különböző nézetek és vélemények. Az objektív vitákban tények vannak. Akik a tényekkel szembeszállnak, azok tanulatlan barmok. A mi témánk objektív. És te szembeszállsz a tényekkel. Nem az én véleményemmel, hanem a tényekkel.
"vitakultúrád"
Ugye nem kell megismételnem, hogy milyen ember az, aki egyetlen tartalmi választ sem ad, aztán vitakultúráról beszél? 😂
Amúgy az is beszédes, hogy eleinte itt az én álláspontom volt a "rossz", amikor még véleményeket osztottunk meg az elején és én voltam lepontozva, mindenki más meg zöld volt. Most meg már te vagy 0%-on, én meg zöldben.
Amikor az emberek azok mellé állnak, akikkel nem is értenek egyet, akkor tudod, hogy valamit kurvára elbasztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!