Volt olyan dokumentált eset, amikor kreacionisták meggyőztek valakit, aki elfogadta az evolúciót, hogy téved?
Tudom kicsit suta megfogalmazás, "hogy elfogadta az evolúciót", de szándékosan nem akartam "evolúció-hívőt" vagy "evolúcoinistát" írni, mert ezeknek a szemembe kreac-os utózöngéje van.
Előszeretettel olvasgatom a Gyakorin az evolúció vs. kreacionizmus témájú kérdeseket, a maguk módján szórakoztatnak engem (időnként beszállok én is a vitába). A kreacosok gyakran önmaguknak ellentmondó érvei valaha meggyőztek bárkit is a mondjuk a tudóstársadalomból vagy a kritikusan gondolkodó emberek közül és onnantól azt mondták, hogy "tévedtem, nem törzsfejlődés útján jöttek létre a fajok, hanem Isten teremtette/űrlények hoztak létre génsebészettel(stb.) őket"?
A spirituális ember nem vallásos, nem a félelem irányítja,mert abban hisz,hogy csak a földi porhüvelyét cseréli le,a lelke halhatatlan. Tudja,hogy a következő életében ki kell javítani az előző életek hibáit, ezért próbál tudatosan nem kárt okozni más embernek. A legerősebb spirituális törvény az ok-okozat törvénye, minden cselekedetunknek megvan a következménye, még akkor is ha nem ugyanabban az inkarnacioban. Egy spirituális embert SOHA nem fogsz tudni meggyőzni arról, hogy az élete értelmetlen, mert ha meghalunk, utána nincs már semmi.
A tudomány pedig, én úgy tudom, meg nem tudta reprodukálni egy élő sejt spontán kialakulását abban a környezetben, amikor kialakult, tehát vannak kétségek arról, hogy a tudomány mindenható lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!