Kreacionisták! Mit gondoltok a dinoszauruszokról?
há azok nem is igaziak azokat a mű csontokat a magasságos Isten tette bele a főd alá hogy meg bírja találni a igaz hitü embereket mer azok nem hiszik majd el hogy régen ház méretű gyikok rohangáltak a világban meg a Biblia nem is ir olyat hogy tettek volna ilyen állatok szoval nem kell ezen semmit magyarázni mer nem léteztek hisz nincs benne a Bibliában
Nagyjából ilyen kaliberű válaszokra számíts.
Nem vagyok kreacionista, de ez engem is érdekel. :D Van egy pár tippem, hogy mit fognak válaszolni. :-))))
De inkább nem írom le, mert nem akarok befolyásolni senkit.
Erről elég sok információt találhatsz a neten, de csak a hírhedt klasszikust idézzem:
www.youtube.com/watch?v=NHlCPlqjous
Feltéve, ha van kedves megnézni egy kétórás előadást, mert érdekel, és nem azért tetted fel a kérdést, hogy szétfröcsögd itt magad.
Hát, hogy kielégítő-e, az javarészt a kritikai szemléleten múlik sokszor. Amúgy itt van jónéhány videó ettől az ürgétől, aki egyébként adócsalás vádjával ül börtönbe, bár elvben szerintem már ki kellett, hogy szabaduljon, de Péter is börtönbe ült, úgyhogy engem ez a része nem érdekel.
én félelmetesnek tartom őket... sátán megalomániájánakés kissebbségi komplexusának bizonyítékai...
a kőolaj forrásai, sátán mai világrendszerének mozgatórugója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!