A lenti cikkben említett homoszexuálisok genetikáját vizsgáló kutatás mennyire megbízható?
Azért kérdezem mert ha jól értem akkor össze hasonlították a genetikájukat olyanoknak akik feltételezhetően homoszexuálisok. De ez koránt sem volt biztos. Ezért nem lehet kizárni, hogy téves adatok is bekerültek a vizsgáltak közé és ezért hibásak lettek az eredmények?
Ez egy valós hibája a kutatásnak? Ha nem miért nem? Ha igen akkor van értelme egyáltalán ennek a kutatásnak?
Milyen egyéb hibái vannak ennek a kutatásnak?
#29/#30
"Nem kellett egyetlen egy oktató videó alapján megfejtettem a homoszexualitas kialakulását, mivel van elég genetikai és memetika alap ismeretem,"
Tényleg? 😯😯😯 Akkor viszont elismerésem, mert remekül titkolod. Ugyanis a középiskolás tanagyagban is szerepel, hogy vannak olyan génváltozatok, amik hátrányosak, akár halálosak (letálisak) is lehetnek és mégis léteznek, és örökölhetők. Tessék:
(Persze ha ennyit tudsz a genetikáról, akkor nyilván nem újdonság neked, csak ugye akkor az a kérdés merül fel, hogy miért viselkedsz úgy, mint ha általános iskolás szinten lenne a tudásod.)
"A kis nyúl szőrös és nem borotválkozik szöveg mutatja hogy nagyon jól nem értetted meg az egész írást. Ugyan is az ember borotválkozik, és még állattal is közösül. Még sem elfogadott az utóbbi."
Látom, kedvelt szokásod a kérdés szempontjából teljesen irreleváns dolgokat ismételgetni.
"Honnan tudod hogy ők jobban értenek hozzá mint én, miben relevánsabb az ő véleményük ?"
A saját válaszomat nem szeretném minősíteni, nyilván lehet benne hiba, amit nem vettem észre. A tiédben viszont olyan elemi logikai hibák vannak, amiből nem nehéz megállapítani, hogy nem sokat konyítasz a témához.
Nem estem semmilyen hibába pusztán rendelkezem annyi ismerettel, hogy könnyedén megállapítsam, hogy ők jobban értenek a témához mint én és az is nagyon egyértelmű a válaszaid alapján, hogy nem rendelkezel annyi tudással a témában mint a másik válaszolók.
Azonban én részemről ezt itt lezárnám. sadam87 még hozzá szólt a 26-os válaszhoz én inkább nem írnék róla a békesség miatt.
A többi részt pedig nincs értelme folytatni ha félsz elolvasni pár választ és csak ugyan azokat a már másik válaszolóval kitárgyalt sablonokat tudod dobálni.
Csak mellékesen megjegyzem, hogy elég sokan kutatják ennek az egésznek a genetikai oldalát. Te lényegében a válaszaiddal leh___ted őket és magadat okosabbnak képzeled. Mintha ők nem ismernék az evolúciót.
Arra még nem gondoltál, hogy a nálad képzettebbek nem mind ostobák és lehet azért kutatják mégis ezt mert van valami az egészben amit te még nem tudsz, nem értesz?
Még mielőtt megint felvetnéd, hogy hibáztam csak szólok, hogy az eddigi válaszaid alapján biológiából MAXIMUM érettségid lehet de egyetemen biztosan nem tanultad. Ez tisztán látszik a válaszaidból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!