A lenti cikkben említett homoszexuálisok genetikáját vizsgáló kutatás mennyire megbízható?
Azért kérdezem mert ha jól értem akkor össze hasonlították a genetikájukat olyanoknak akik feltételezhetően homoszexuálisok. De ez koránt sem volt biztos. Ezért nem lehet kizárni, hogy téves adatok is bekerültek a vizsgáltak közé és ezért hibásak lettek az eredmények?
Ez egy valós hibája a kutatásnak? Ha nem miért nem? Ha igen akkor van értelme egyáltalán ennek a kutatásnak?
Milyen egyéb hibái vannak ennek a kutatásnak?
20
😂😂😂😂😂😂
A sejtjeid gének alapján készülnek. Akkor te egészedben egy genetikai betegség vagy.
Ami a videó elején elmond: Na ezért nem természetes a melegség
Persze a valóságot lehet tagadni
23
Ha jól értem te is abba próbálsz belekötni nagyjából mint amit már a 3. válaszolóval kitárgyalt a többi, hozzáértő válaszoló.
Ha valóbban érdekel az, hogy miket nem vettél figyelembe légy szíves olvasd el az eddigi válaszokat. Minden "problémára" már leírták a választ.
Kérdező mint írtam a valóságot lehet tagdadni nézd meg a videót és ha érted is amit mond a személy benne (amit sokan nem értenek) rá jösz hogy a melegség miért nem természetes eredetű. Azt mondani hogy a melegség genetikai eredetű egy bullshit, mert lényegében a pedofilia is az. És akkor a genetika kötelez arra hogy meleg legyél? Persze hogy nem
A kormonszomák szabályai szerint milyen kromoszóma együtt állása szerint leszel meleg ?
Na bocsánat ha meredek poszt lesz, és meg is értem, hogy ha nem mehet ki a csoportba. Sokat gondolkodom a melegeken, és a biologiába bele merülve meg fogalmazodott bennem egy dolog. NIncsenek melegek, csak homoszexuális viselkedés forma.
Feltételezem viszont, hogy a melegek valójában olyan aszexuális emberek, akik mivel nem képesek más nővel szexuális kapcsolatot létesíteni, ezért férfiakkal kezdik a homoszexuális viselkedés forma művelését. És ehez hamis - akár katarzist is megélnek, hogy ők melegek - érezelmeket társítanak, és aztán tévképzetett, hogy lehetnek nők.
Ez az adott "populáció" kihalásának esélyét nőveli.
Miért?
Mert: Azoknál az állatoknál amin nem lehet hím és nőstény egyedet megállapítani nem meleg meleg állat, hanem természetesen képes a bilogiai nemét változatani. Pl csiga. Természetesen a homoszexualítás is megfigyelhető az állatoknál mint viselkedés forma, egy homoseszuállisal élő állat a párzási időszakában kevesebb esélyel szaporodik.
Miért?
Mert a DNS egy önmásoló munekula, mely szaporodás útján terjed.
Erről forrás: [link]
Ha egy faj nem szaporodik, nem maradnak fent a gének, és az adott faj kihal. Ennyi. Nincs meleg gén, hiszen nem képes öröklödni, mivel két meleg ember kapcsolatából nem lesz gyerek, így ez a DNS nem önreprudokáló.
Továbbá: A lovak is bszák az anyjukat, az miért nem elfogadott az embereknél?
25
Megnéztem a videót. Már jóval az előtt is találkoztam vele, hogy belinkelted volna és meg is értettem. Ezért is írtam, hogy OLVASD EL a korábbi válaszokat ahol nálad (és nálam is) a témához sokkal jobban értők már megválaszolták azt, hogy az általad kifogásoltak miért nem jelentenek problémát.
Ott a válasz csak olvasd el és értsd meg. Ellenkező esetben te leszel az aki valamiért nagyon tagadni akarja a valóságot.
"Feltételezem viszont, hogy a melegek valójában olyan aszexuális emberek, akik mivel nem képesek más nővel szexuális kapcsolatot létesíteni, ezért férfiakkal kezdik a homoszexuális viselkedés forma művelését. És ehez hamis - akár katarzist is megélnek, hogy ők melegek - érezelmeket társítanak, és aztán tévképzetett, hogy lehetnek nők."
Hm... Tehát mivel nővel (illetve gondolom másik neművel, mert ugye a nők is lehetnek homoszexuálisok) nem tudnak szexuális kapcsolatot létesíteni, ezért férfiakkal létesítenek szexuális kapcsolatot, noha aszexuálisként ez ugye pont ugyanannyira nem tudnak, hiszen aszexuálisok... Szép logika! ÉS mi a biszexuálisok levezetése szerinted? Mivel nem tudnak nőkkel szexuális kapcsolatot létesíteni, ezért férfiakkal létesítenek, és mivel nem tudnak férfiakkal szexuális kapcsolatot létesíteni, ezért nőkkel létesítenek?
"Mert: Azoknál az állatoknál amin nem lehet hím és nőstény egyedet megállapítani nem meleg meleg állat, hanem természetesen képes a bilogiai nemét változatani. Pl csiga."
A csiga mondjuk ne képes nemet változtatni, hanem permanensen hímnős.
"Erről forrás:"
Nagyon jó, hogy ha nézel oktató videókat. (És ez tényleg egy jó videó.) Ugyanakkor ha egyetlen videó megnézése után azt hiszed, hogy meg tudod fejteni a homoszexualitás kialakulását, az eléggé bátor... (És miután kétszer is ugyanazt a videót linkelted be forrásként, ami ugyan tényleg jó videó, csak pont semmi köze nincs ahhoz, hogy a homoszexualitás genetikailag kódolt, és ha igen, mennyire, feltételezem, hogy nem túl sok más videót néztél meg a témában.)
"Ha egy faj nem szaporodik, nem maradnak fent a gének, és az adott faj kihal."
Ez remek logika. Mondjuk hadd jegyezzem meg, hogy a homoszexuálisok nem alkotnak külön fajt, így ez a logika rájuk nem is alkalmazható.
"Nincs meleg gén,"
Nem tudom feltűnt-e, hogy mindenki, aki hozzászólt, azt írta, nincs meleg gén. Mondjuk arra is felhívtuk páran a figyelmet, hogy az hogy nincs egyetlen homoszexualitásért felelős gén, nem azt jelenti, hogy ne lehetne a homoszexualitásra örökletes hajlam.
"hiszen nem képes öröklödni, mivel két meleg ember kapcsolatából nem lesz gyerek, így ez a DNS nem önreprudokáló."
A kérdező több lehetséges magyarázatot is írt a 6. válaszában arra, hogy terjedhet el ez a génváltozat akkor is, ha a homoszexuális személyek nem örökítik. Én is említettem párat a 17. válaszomban. Mi lenne, ha elolvasnád ezeket?
"Továbbá: A lovak is bszák az anyjukat, az miért nem elfogadott az embereknél?"
És ha a kisnyúl szőrős, akkor miért nem borotválkozik? (Hogy én is írjak random, az eredeti téma szempontjából teljesen irreleváns kérdést.)
Nem kellett egyetlen egy oktató videó alapján megfejtettem a homoszexualitas kialakulását, mivel van elég genetikai és memetika alap ismeretem, amit a videóban nagyon jól elmagyaráznak hogy mi az ok amiért a homoszexuális viselkedés nem természetes. Mint írtam ennyi erővel a pedofilia is az hiszen létezik és valami kiváltja.
A kis nyúl szőrös és nem borotválkozik szöveg mutatja hogy nagyon jól nem értetted meg az egész írást. Ugyan is az ember borotválkozik, és még állattal is közösül. Még sem elfogadott az utóbbi.
Kérdező, beleestél
Honnan tudod hogy ők jobban értenek hozzá mint én, miben relevánsabb az ő véleményük ?
Mint írtam a valóságot lehet tagadni csak nem érdemes.
*kérdező beleestél egy hibába
Honnan tudod hogy ők jobban értenek hozzá mint én, miben relevánsabb az ő véleményük ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!