Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hányféleképpen tudunk végtelen...

Hányféleképpen tudunk végtelen számból végtelen számot kiválasztani (visszatevés nélkül)?

Figyelt kérdés
Több, mint megszámlálhatóan-végtelen-féleképpen, ugye?
2021. aug. 6. 18:46
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
2021. aug. 7. 08:38
 22/36 Mojjo ***** válasza:
100%
@21: És erre még büszke is vagy? Vannak bajok...
2021. aug. 7. 09:25
 23/36 dq ***** válasza:
100%

"Ez egy feladat, amire én pontosan tudom a választ, és azért tettem fel, hogy gyalázhassam a hozzád hasonló buta embereket."

Ez egyrészt undorító, másrészt kizárólag a jó megoldókat gyalázod

2021. aug. 7. 11:58
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
És most jön a tanfelügyelő. Kérdező, rossz helyen vagy. Első közelítésben azért, mert ez tudomány és nem közoktatás, amit te próbálsz itt eladni. Második közelítésben pedig ez fórum, ahol kérdeznek és válaszokat kapnak. A kérdező ezeket elolvassa, netán vitázik velük (ha tud). Amit te művelsz annak ehhez semmi köze. Hajts végre magadon egy transzformációt, kérlek. ez sokféle lehet, rád bízom a választást.
2021. aug. 7. 13:04
 25/36 A kérdező kommentje:

"Ez egyrészt undorító, másrészt kizárólag a jó megoldókat gyalázod"

Milyen jó megoldókat? Azt a feladatot senki se oldotta meg jól. Egyetlen kioktató válaszoló volt, aki maga se tudta a választ.

2021. aug. 7. 19:03
 26/36 A kérdező kommentje:

Csak sajnos az elmúlt években még egyszer nem kaptam hasznos választ olyan kérdésre, amire valóban szükségem lett volna. Ezért rájöttem, hogy ezen az oldalon csak az egyszerű kérdéseket tehetem fel, amit magam is meg tudok oldani.

2021. aug. 7. 19:04
 27/36 anonim ***** válasza:

Nem, kérdező.

Ez az oldal olyan kérdésekre való CSAK, amelyekre nem tudod a választ.

Ha más sem tudja, akkor sem kezdjük el szétbarmolni az oldalt, hanem egyszerűen tudomásul vesszük, I.J. - és esetleg keresel más, jobban működő oldalt.

2021. aug. 7. 19:20
 28/36 A kérdező kommentje:

Szóval beismered, hogy buták vagytok.

2021. aug. 7. 19:26
 29/36 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Vagy tájékozatlanok.

Vagy nem eléggé képzettek.

Te viszont, ha ezt a viselkedést folytatod, akkor nem vagy erkölcsös.

Az rosszabb!

Mert mi tanulhatunk, de veled mi lesz?

Megjavulsz? Csak úgy?

Mikor?

Mitől?

2021. aug. 7. 19:31
 30/36 A kérdező kommentje:

De még mennyire, hogy erkölcsös vagyok. Éppen azért vagyok itt, mert hátha sikerül egy kis észt belétek imádkozni.

2021. aug. 7. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!