A valószínűségszámítás egy hibás tudomány?
Hogy lehetséges az, hogy egy esemény valószínűsége attól függ, hogy kitől kérdezzük?
Kérek minden válaszolót, hogy a válasza végére írja oda, hogy milyen szinten érettségizett matematikából és hányast kapott. Csak hogy tudjuk mennyire kell komolyanvenni a válaszokat.
Sajnálom, ha nem vagy hajlandó elfogadni a tényeket. Úgy érzem egy Nobel díjas embernek se érdemes leülnie veletek vitatkozni, mert ha igaza van, akkor is az lesz a reakciótok, hogy ti is tudtok Nobel díjat hamisítani.
Ez nem a Nobel díjas tudóst minősíti, hanem titeket.
Igen, szégyellem.
Most akkor, hogy ezt beismertem, kapok végre választ hozzáértő embertől?
Olyan választ, ami nem se füle, se farka.
"bukott románokkal."
Ha annyira gyengeelméjű vagy, hogy még egy olyan egyszerű dolgot sem vagy képes felfogni, hogy Romániában az 1-es a legjobb, és az 5-ös a legrosszabb jegy, akkor mégis milyen választ vársz a kérdésedre? :)
"Olyan választ, ami nem se füle, se farka."
Számodra lehet, hiszen gyengeelméjű vagy :)
A kísérletnek egy ága van: dobunk és alszunk. Nem tudom mit jelent a Wikipédia szerkesztője által leírt két ág.
Fel nem tudom fogni, hogy hogyan lehet ezt jól értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!