Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy küzdöttetek meg a fáradsá...

Hogy küzdöttetek meg a fáradsággal és koncentrációs nehézségekkel az egyetemen?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat kell tanulnom (orvosi), és egyszerűen nem megy!!! Nálatok milyen technikák váltak be? Úgy érzem, hogy annyi új adatot és információt kell megértenem és feldolgoznom, hogy kezdem feladni, pedig nem szeretném. Csak betűket látok, de alig bírja felfogni az agyam a leírtakat. Rengeteget alszom, ma is délben keltem... és még mindig fáradt vagyok. Általában iszok kávét, de mintha maratont futottam volna. Heti 1x valóban futok, ezért szoktam sportolni is.
2021. márc. 25. 14:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát azt elhiszem, na meg nem is a legolcsóbb, de az energiaital meg iszonyat egészségtelen. Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás.
2021. márc. 27. 22:30
 12/15 anonim válasza:
Kérdező, ha heti 1x jársz futni és mégis izomlázad lesz tőle, akkor az probléma? Mióta jársz futni, még csak nemrég kezdted?
2021. márc. 28. 19:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Futás után gyakori az izomláz, még azoknál a futóknál is, akik már évek óta futnak. Nekem leginkább a vádlim fáj, pontosabban a lábszárizom és a soleus (gázlóizom) környéke. Ez az oka annak, amiért nem futok heti többször.
2021. márc. 28. 20:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Hmmm...ez most fura lesz kicsit de lehet hogy meg kellene szabadulnod a cipődtől. Mondjuk ez meg veszélyes kicsit. Most láttam hogy valaki mezítláb futott a töltésen. Én is kipróbáltam már, tök jó érzés. Azért persze cipőben szoktam futni

[link]

2021. márc. 30. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:
2021. márc. 30. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!