Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rivotril megvonásaként szakmun...

Rivotril megvonásaként szakmunkásban, fiatal felnőtt korban alakulhat ki hiperaktivitás, nyughatatlanság, tanulási és viselkedési, ill. figyelemzavar, koncentrációs nehézségek?

Figyelt kérdés
Eddig nem voltam ilyen. Pont az ellenkezője voltam kiskoromban az ADHD-nak, tanulási problémáim, és önálló tanulás már általánosban is voltak rám jellemzők. Érdekes, öcsém ADHD-s, ezt csak azért írtam ki, mert nem akarom magamra tenni ezt a betegséget, de nem tudok megülni nyugodtan 1 helyben, sőt semmi se ami a nyugalommal kapcsolatos. És ezen elgondolkodtam, hogy sok probléma a gyermekkori gyökerekig nyúlik vissza.
2017. ápr. 8. 17:43
 1/1 A kérdező kommentje:
*önálló tanulási problémák, *betegség gyökerei gyermekkorban. Ezt a 2 nem direkt irtam el.
2017. ápr. 8. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!