Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek alapján lehetek hiperaktív?

Ezek alapján lehetek hiperaktív?

Figyelt kérdés
A nyugtatók közül szinte mindet végigszedtem. A Rivotrilból is bevehettem bármennyit. Inkább felpörgetett, izgatottá tett és dühkitöréseim lettek tőle. Pszichomotoros nyugtalanságot egyszer állapított meg nálam orvos.

2017. febr. 5. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiperaktív vagy. Idegrendszi problémad van. Nyugtalan vagy. Keresd meg mitől leszel nyugtalan. Járj sportolni. Egyél kevesebb cukrot édességet. Igyál sok vizet.
2017. febr. 5. 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Félreértesz. Alapból nem vagyok ilyen akkora mértékben. Rengeteget pörgök egész nap. Olyan gondjaim voltak inkább hogy képtelen voltam leállni este. Ezért kezdtem el nyugtatókat, altatókat szedni. Orvosi javaslatra. Azt tapasztaltam viszont mindegyiktől, hogy nem elaltat vagy lenyugtat hanem fokozza a pörgést és napi 4 òránâl nagy terhelès mellett sem aludtam többet. Befejeztem a szedésüket rég.
2017. febr. 5. 23:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Másnap reggel dühösen keltem. Feszülten mentem ok nélkül dolgozni. Agresszív voltam bizonyos helyzetekben. Furcsa volt hogy az összes gyógyszer ellentétesen hat. Ezért tettem fel a kérdèst.
2017. febr. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!