Mi lenne ha egy nap arra ébrednél, hogy rajtad kívül minden emberi lény eltűnt?
Persze egy ideig örülne mindenki, mert azért ok hogy hiányzik a család, de hurrá nincs több meló/suli, ingyen megtehetne/megkaphatna egy rakás klassz dolgot, elköltözhetne bárhová (bár azért Amerikának necces lenne egyedül nekiállni hajóval/repülővel), aztán kezdene unalmassá válni.
De inkább tudományos értelemben érdekel, ezért is írtam ebbe a kategóriába. Meddig lenne elég a bolti kaja? Évek múltán találnánk olyan élelmiszert, ami még ehető, vagy el kellene kezdenünk magunknak kitermelni? Áram, internet, gáz stb meddig lenne, ha senki nem figyelne ezekre a dolgokra? Ha elkapunk valamilyen komolyabb betegséget közben, mennyi esélyünk lenne túlélni orvosok nélkül? Én úgy képzelem, hogy pár évig nagy luxus lenne, aztán mikor minden kajának már lejárt a szavatossága, akkor el kellene kezdeni kitalálni, hogyan fogunk egyedül termeszteni és megélni. Persze ez még a könnyebbik fele lenne, mert falura/tanyára költözve elintézhető. Aztán mi lesz ha leáll az áram, a gáz, a fűtés? Ha senki nem felügyeli ezeket a dolgokat, egy idő után gondolom (bár ebben nem vagyok biztos) annak is lőttek. Jöhet a favágás, hogy télen ne fagyjunk meg, internetezés/filmezés/játék helyett olvasás mint szabadidős tevékenység, stb. Ti meddig bírnátok ki egyedül szerintetek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!