Hogyan lehetne bebizonyítani, hogy a Föld nem lapos, és a Föld kering a Nap körül?
Najó! XD
Figyelj én feladom! Ez eddig vicces volt, de a legkevésbé sem szeretném végighallgatni az okításod. Nehogy a végén még megtérüljek... XD
Tehát összefoglalva: Szerinted egy retardált idióta vagyok, aki gondolkodás nélkül ítélkezik, nem képes jobb belátásra térni, sem a kérdező fejébe látni -ahogy ugye te is tetted. Köszönöm neked ezt a délutánt, én nagyon sokat nevettem. A továbbiakban a véleményem nyilván nem fog változni, ugyanúgy irtani kéne az ilyen degenerált f*sszopókat, de neked köszönhetően, ha megint szóba jön valahol a téma lesz egy jó sztorim!
Kedves kérdező! Ha ezt olvasod, akkor íme, erről beszéltem! Idiótákkal nem éri meg vitatkozni, mert neked megy el egy délután az életedből! Nekem ma éppen nem volt jobb dolgom, mint ez a beszélgetés, de kérlek tanulj a példámból,és ne állj le csevegni az ilyen gyökerekkel! Ja, és utólagosan elnézést, hogy ezt a te kérdésed alatt műveltük. Nem szokásom lemenni erre a szintre, csak kipróbáltam magam...
További sok sikert a barmok elkerüléséhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!