Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Tudományos szemszögből miért...

Tudományos szemszögből miért van a porcukornak más íze mint a kristálycukornak?

Figyelt kérdés
tényleg más íze van az a kérdésem,hogy a cukorral történik valami vagy csak a por állagától érezzük másnak? de egyébként limonádéba ugyanolyan jó mindkettő nem?
2017. okt. 28. 06:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmi köze sincs a szakitó szilárdsághoz. A kis felületen képződő hő okozza.

Ha nem hiszel a tudomanyos tényeknek akor kiszáltam.

2017. nov. 1. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!