Tudományos szemszögből miért van a porcukornak más íze mint a kristálycukornak?
Figyelt kérdés
tényleg más íze van az a kérdésem,hogy a cukorral történik valami vagy csak a por állagától érezzük másnak? de egyébként limonádéba ugyanolyan jó mindkettő nem?2017. okt. 28. 06:13
11/11 anonim válasza:
Semmi köze sincs a szakitó szilárdsághoz. A kis felületen képződő hő okozza.
Ha nem hiszel a tudomanyos tényeknek akor kiszáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!