Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Nem tudom megfordítani az...

Nem tudom megfordítani az "agyfélteke-tesztben" forgó nőt! Vajon miért?

Figyelt kérdés

Évek óta próbálom, a létező összes dolgot kipróbáltam rá, amiket írtak, hogy nekik mitől fordult meg a forgása, de semmi, pedig sokat próbálkoztam. Mindig az óramutatóval megegyezően forog. Ezek szerint a másik agyféltekém egyáltalán nem működik?!?! Létezik ilyen? Pedig még olyat is kipróbáltam, hogy matek feladatokat oldottam meg közben, és úgy néztem rá, merthogy akkor elvileg a másik agyfélteke van használatban, de nem, én attól se láttam a másik irányba forogni...

Ha esetleg valaki nem tudná, miről beszélek:

[link]

2010. máj. 24. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
Tényleg működik, beletelt 10 percembe, de rájöttem, hogyan tudom megfordítani. Tényleg a lábára kell koncentrálni, nekem óramutató járásával egyezik, de meg tudom fordítani :D
2010. jún. 21. 13:13
 72/76 anonim ***** válasza:

Megfejtettem hogy működik! :D

Szal ha a lábát nézed, ami fel van emelve, csak akkor tudod átváltani, hogy merre forduljon. Mivel ha a fejét nézed, az csak egyirányba fordul. Legalábbis úgy látod.

Viszont a megemelt láb, amikor a másikhoz ér, ott a sötét rész egybeolvad és akkor lehet erre és arra is forgatni. :)

Remélem értitek mire gondolok. :D

2010. jún. 21. 16:03
 73/76 anonim ***** válasza:

16:03-mas vagyok. Egyébként nekem először jobb irányba forgott.

1 óráig nézegettem, míg olvastam egy komentet, miszerint ha fejjel lefele nézed, akkor egy idő után megfordul.

Először egy félkört megfordult és utána végig.

Mostmár pedig ott tartok, hogy úgy forog, ahogy csak akarom. :)

Remélem sikerül végre neked is. :)

2010. jún. 21. 16:07
 74/76 anonim ***** válasza:

Jaa! És még valami!

Ha fejjel lefele nézed, akkor ne a képre koncentrálj pont először, hanem a lábfej felett egy kis részre. Tehát ha pl van ott vmi szöveg, akkor arra.

2010. jún. 21. 16:09
 75/76 anonim válasza:
Ez a kéép így van megszerkesztve!!!!Egyszr erre másszor arra forog!!
2010. jún. 21. 17:19
 76/76 A kérdező kommentje:
Nem így van megszerkesztve :) Nekem szinte sose fordult meg...
2010. jún. 21. 17:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!