Nem tudom megfordítani az "agyfélteke-tesztben" forgó nőt! Vajon miért?
Évek óta próbálom, a létező összes dolgot kipróbáltam rá, amiket írtak, hogy nekik mitől fordult meg a forgása, de semmi, pedig sokat próbálkoztam. Mindig az óramutatóval megegyezően forog. Ezek szerint a másik agyféltekém egyáltalán nem működik?!?! Létezik ilyen? Pedig még olyat is kipróbáltam, hogy matek feladatokat oldottam meg közben, és úgy néztem rá, merthogy akkor elvileg a másik agyfélteke van használatban, de nem, én attól se láttam a másik irányba forogni...
Ha esetleg valaki nem tudná, miről beszélek:
Egy perc alatt megfordítottam :) Nekem "matematikus" agyam van, így értelemszerűen ellentétesen forog alapból. De nem kell semmi mást tennem, csak nekiállni fantáziálni. Kajáról, piáról, kirándulásról, utazásról, nyaralásról, szexről, bármiről. Egy negyed perc és "megfordul" a forgás :)
Szerintem ez visszafelé is működik, tehát ha valakinek egyezően forog kezdjen el fejben összeadni-szorozni, és szerintem neki is "meg fog fordulni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!