Nem tudom megfordítani az "agyfélteke-tesztben" forgó nőt! Vajon miért?
Évek óta próbálom, a létező összes dolgot kipróbáltam rá, amiket írtak, hogy nekik mitől fordult meg a forgása, de semmi, pedig sokat próbálkoztam. Mindig az óramutatóval megegyezően forog. Ezek szerint a másik agyféltekém egyáltalán nem működik?!?! Létezik ilyen? Pedig még olyat is kipróbáltam, hogy matek feladatokat oldottam meg közben, és úgy néztem rá, merthogy akkor elvileg a másik agyfélteke van használatban, de nem, én attól se láttam a másik irányba forogni...
Ha esetleg valaki nem tudná, miről beszélek:
Akiknek nem akar balra forogni, azok koncentráljanak a lány kinyújtott lábának az árnyékára, ami hol megjelenik hol eltűnik. És hasonlítsátok össze a fekete láb formáját az árnyékbeli láb formájával.
Talán ezzel a módszerrel akik eddig jobbra látták, majd nekik is megfordul balra.
Nem olvastam el az összes hozzászólást, elnézést.
Próbáld meg úgy, hogy azt a lábát nézed, amin áll. Aztán pislogj egyet. Nekem legalábbis rögtön megfordul a nő, pedig annyi matamatikai tehetségem sincs, mint egy nyúlnak!
Ezzel most találkoztam először. Nekem órajárásával megegyezően forgott. PRobálgattam koncentráltam meg minden , de nem fordult meg. Olvastam kommenteket, hogy szorozni , összeadni kell és megfordul.TÉnyleg megfordult , először megijedtem, de ez nagyon jó :):)
18f
Gratulálok a kérdés feltevőjének a sikerhez :D
Jó kis játék ez :)
ááá mostmár az összeadós módszerrel is sikerült :D:D (mármint hogy két szemmel néztem és összeadtam nézés közben)
na jó, abbahagyom, csak örülök, hogy nincs elhalva a fél agyam :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!