Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Nem tudom megfordítani az...

Nem tudom megfordítani az "agyfélteke-tesztben" forgó nőt! Vajon miért?

Figyelt kérdés

Évek óta próbálom, a létező összes dolgot kipróbáltam rá, amiket írtak, hogy nekik mitől fordult meg a forgása, de semmi, pedig sokat próbálkoztam. Mindig az óramutatóval megegyezően forog. Ezek szerint a másik agyféltekém egyáltalán nem működik?!?! Létezik ilyen? Pedig még olyat is kipróbáltam, hogy matek feladatokat oldottam meg közben, és úgy néztem rá, merthogy akkor elvileg a másik agyfélteke van használatban, de nem, én attól se láttam a másik irányba forogni...

Ha esetleg valaki nem tudná, miről beszélek:

[link]

2010. máj. 24. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
100%
nem zavar, de ne vedd túl komolyan :D
2010. máj. 24. 13:26
 42/76 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nekem akkor is csak az óramutatóval megegyezően forog, ha fejre állok is, pedig én is matematikai gondolkodású ember vagyok... nem jó ez semmire :D
2010. máj. 24. 13:28
 43/76 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek nem akar balra forogni, azok koncentráljanak a lány kinyújtott lábának az árnyékára, ami hol megjelenik hol eltűnik. És hasonlítsátok össze a fekete láb formáját az árnyékbeli láb formájával.

Talán ezzel a módszerrel akik eddig jobbra látták, majd nekik is megfordul balra.

2010. máj. 24. 13:36
 44/76 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el az összes hozzászólást, elnézést.

Próbáld meg úgy, hogy azt a lábát nézed, amin áll. Aztán pislogj egyet. Nekem legalábbis rögtön megfordul a nő, pedig annyi matamatikai tehetségem sincs, mint egy nyúlnak!

2010. máj. 24. 13:37
 45/76 A kérdező kommentje:
Na kipróbálom ezeket, köszi :)
2010. máj. 24. 13:38
 46/76 A kérdező kommentje:
SIKERÜÜÜÜLT!!!!!! :D Tudjátok mit csináltam? :D Becsuktam a jobb szemem és csak bal szemmel néztem és megfordult :D És aztán kinyitottam és akkor se fordult vissza :D Évek óta vártam erre a pillanatra XDDD
2010. máj. 24. 13:45
 47/76 szmnt ***** válasza:
100%

Ezzel most találkoztam először. Nekem órajárásával megegyezően forgott. PRobálgattam koncentráltam meg minden , de nem fordult meg. Olvastam kommenteket, hogy szorozni , összeadni kell és megfordul.TÉnyleg megfordult , először megijedtem, de ez nagyon jó :):)

18f

2010. máj. 24. 13:47
 48/76 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a kérdés feltevőjének a sikerhez :D

Jó kis játék ez :)

2010. máj. 24. 13:49
 49/76 A kérdező kommentje:
Most meg a másik szememet csuktam be és erre is megfordult :O És kinyitottam és kettő szemmel néztem és erre se fordult vissza :D
2010. máj. 24. 13:50
 50/76 A kérdező kommentje:

ááá mostmár az összeadós módszerrel is sikerült :D:D (mármint hogy két szemmel néztem és összeadtam nézés közben)

na jó, abbahagyom, csak örülök, hogy nincs elhalva a fél agyam :))))))

2010. máj. 24. 13:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!