Nem tudom megfordítani az "agyfélteke-tesztben" forgó nőt! Vajon miért?
Évek óta próbálom, a létező összes dolgot kipróbáltam rá, amiket írtak, hogy nekik mitől fordult meg a forgása, de semmi, pedig sokat próbálkoztam. Mindig az óramutatóval megegyezően forog. Ezek szerint a másik agyféltekém egyáltalán nem működik?!?! Létezik ilyen? Pedig még olyat is kipróbáltam, hogy matek feladatokat oldottam meg közben, és úgy néztem rá, merthogy akkor elvileg a másik agyfélteke van használatban, de nem, én attól se láttam a másik irányba forogni...
Ha esetleg valaki nem tudná, miről beszélek:
képzeld, nekem nemcsak jobbra-balra forog, de függőlegesen is lefelé meg felfelé is, úgy ahogy én akarom.
sőt, én meg is tudom állítani puszta akarattal.
akkor én melyik agyféltekémet használom?
meken óramutató járásával meegyezően forgott egy ideigt néztem és megfordult:D:D
De most nem tudom vissza:D:DD:
Egyszerű :)
Akarattól és képzelőerőtől függ. A legkönnyebb így megfordítani: várd meg, amíg az egyik láb a másikat eltakarja. Mikor kezd kezd kitűnni a hozzád közelebb eső láb, képzeld gyorsan, hogy az a hátsó láb. Ha jól csinálod, egyből megfordul :)
perfsze ha valakinek a jobb agyféltekéje a domináns márs sík matekból??+ nekem a ballábán jobra forog és ha csak a fejét nézem balra!!!!!
ez idegesít!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!