Nem tudom megfordítani az "agyfélteke-tesztben" forgó nőt! Vajon miért?
Évek óta próbálom, a létező összes dolgot kipróbáltam rá, amiket írtak, hogy nekik mitől fordult meg a forgása, de semmi, pedig sokat próbálkoztam. Mindig az óramutatóval megegyezően forog. Ezek szerint a másik agyféltekém egyáltalán nem működik?!?! Létezik ilyen? Pedig még olyat is kipróbáltam, hogy matek feladatokat oldottam meg közben, és úgy néztem rá, merthogy akkor elvileg a másik agyfélteke van használatban, de nem, én attól se láttam a másik irányba forogni...
Ha esetleg valaki nem tudná, miről beszélek:
De megtudod te is.... csak segítsd az agyadat.
Figyu !
Közelíts a képhez kb 20 centire és csak a szemeddel nézz el jobbra úgy hogy szemed sarában még látni az árnyékot! Érezni fogod hogy most a jobb lábán áll a nő és visszafelé forog !! Aztán lehet hogy visszaugrik a másik agyfél dominanciája..de ha párszor eljátszod ezt rá fogsz érezni !!!
mindannyian idióták vagytok!
szétszedtem photoshoppal képkockáról képkockára, és ott balra irányuló képsorozatot ad (tehát pozitív irányú, óramutatóval ellentétes)! Aki jobb irányba látja forogni, annak nemcsak baj van a térlátásával, hanem nagyon erős szemüvegre is szüksége van.
ennyire hiszékenyek csak nem lehettek! ÉBRESZTŐ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!