A XXI. sz-ban miért hiszik még el sokan az olyan áltudományos meséket mint pl. az evolúció?
X27: kár a gőzért. Minden a dogmájuknak ellentmondó tény, bizonyíték elhussan a fülük mellett.
Volt ilyen elborult osztálytársam, amikor minden dogmatikus "érvére" ellenérvet tudtunk mondani, mutatni, fülét befogva üvöltve elfutott, hogy nehogy megkísértse a sátán.
Csak mi a frásznak jönnek ide a tudomány rovatba, azt nem értem.
#29 Erről eszembe jutott ez:
A holtak szellemei röhögnek az élőkön, hogy azt hiszik miként a pokolra vagy a mennybe fognak jutni.
#32: ez jó. :)
Szerintem ha Jézus láthatná az ilyen szektás mutánsokat, ezek is megkapnák tőle azt, amit az árusok a templomban.
"#31 Az élet szépségének iróniája többek között az ilyen emberekben keresendő."
Hát, a jin és jang balanszához az ilyenek ellen 1 db Hawking kevés lenne. :)
Szektákról beszéltek pedig nem tartozom sehova. Azt írjátok téríteni akarok pedig nem irányítottam a véleményeiteket.
Fogadjam el a tényeket pedig nem soroljátok. Nem ismerem mi az evolúció elmélet pedig eddig csak én részleteztem azt is. Ezek után sejtem milyen IQ átlag jönne ki egy néhányotokból :(
Aztaaa!! nem is tudtam, hogy ilyen konteó is létezik...
:D
gondolhattam, volna hogy 35%-os tag is csak egy gyíkember...
Ehhez nem tudok mit fűzni, ,most találtam:
Milyen irigylésre méltó hogy 70-100% on vagytok a világ 88. legnagyobb országának az egy a sok közül közösségi oldalán.
Nekem inkább elég 35 sztem a regisztráció után négy nappal bőven jó meg amúgy sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!