Milyen anyagból van a borítékokon az az átlátszó rész, ahol a név/cím olvasható le a benne lévő levélről?
Első! Biztos az?
És azt tudja valaki, hogy ez a cucc mérgező-e? Úgy értem rákkeltő, vagy hasonló?
Az történt, hogy narancshéjat reszeltem egy széttépett boríték belsejére, és pont az átlátszó műanyag részre sikeredett. És kicsit állt rajta, míg a sütibe került, fogtam, beleborítottam, és csak ezután vettem észre, hogy a NARANCSHÉJ TELJESEN FELOLDOTTA AZ ALATTA LEVŐ MŰANYAGOT.
Szóval átlyukasztotta a borítékot ott. Az ottani narancshéj többsége az asztalon maradt, de a többi a sütibe ment, és hát azért szerintem ment bele kevés olyan is, ami szintén műanyagos lett.
A robotgép egyből bele is keverte, már nem bírtam kiszedni...
Hát ezért érdekelne, hogy mi ez a cucc, és okozhat-e kárt bennünk ilyen kis mennyiségben....
Egyébként tényleg úgy feloldotta az boríték átlátszóját, hogy gyakorlatilag eltűnt... Félelmetes.
"narancshéjat reszeltem egy széttépett boríték belsejére"
Hm... Sürgősen keresd fel orvosod, gyógyszerészed. (Esetleg engem, szívesen adok neked egy porcellán tényért ajándékba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!