Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tudnátok szeretni egy szemüveges, porcelán fogszabályzós ( a ragasztós rész átlátszó, a csík fém), a maga módján stílusos, értelmes lányt?
Persze a szemüveg sosem zavart és e legtöbb lánynak jól szokott állni hát a fogszabit azt nem tudom elképzelni hogy milyen lehet de gondolom nem annyira vészes meg csak egy ideig kell hordania utána viszont szép fogsora lesz úgyhogy simán.
19/F
Persze. Ez nem akadály, ha így értetted.
A szemüveg sokaknak direkt jól áll.
A fogszabályzó meg úgyis lekerül egy idő után és legalább szépek lesznek a fogai.
Maga módján értelmes? Az mit jelent? Van akinek az normális ami másnak fájdalmasan hülyeség és van fordítva is...
Meg mondjuk az se mindegy hogy hogyan áll neki a szemüveg mennyire választott az arcához illőt stb.. de pl képpel egyszerűbbe lenne dönteni meg egy kis infóval.
De biztos van akinek személyes elvárásának megfelelsz és tesz majd magasról a külső ,,hibákra''
Nem tudom miért, de erről mindig az ilyen kis elesett, szeretnivaló csajok jutnak eszembe. :)
Igen, tudnék ilyet szeretni. Írhattál volna több konkrétumot is ... :)
Nekem se a szemüveggel se a fogszabályzóval nincs különösebb bajom,de tudni kell ,,méltósággal" hordani és így még dob is az összképen.
Ha küldesz egy képet akkor tudnék konkrétabb véleményt is írni. 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!