Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Ha nem értem a matekot akkor...

Ha nem értem a matekot akkor hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Csak matekból állok bukásra minden évben ez azt jelenti,hogy nem tudok logikusan gondolkodni tehát hülye vagyok? Vagy nincs kapcsolat a matematika és a logikus gondolkodás között mert én nem értem hogy 2 betűből hogy kapok számot :D Ez engem valahogy nem érdekel vagy csak szimplán hülye vagyok :D

2016. dec. 19. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Bocs a hosszú szövegért, de azt még hozzátenném a hszeid olvasva, hogy bazze az életben nem minden akarom-nem akarom döntés. Könnyebb magaddal elhitetni valamit, mint megtenni a célért azt, ami szükséges. Ne várj megerősítést másoktól erre.
2016. dec. 19. 23:27
 12/18 anonim ***** válasza:
28%

"biztos Polihisztor vagy"

Nézd: ez egy figyelmeztetés volt. Engem annyiban nem érint a dolog, hogy nem az én életem fog tönkremenni, ha valami komoly probléma van VELED.

A helyedben én foglalkoznék vele. Ránézésre pl. valami rettenetesen szétszórt vagy. Nem tudom, hogy szándékosan írsz ilyen hanyagul (akkor sajnos ilyen hanyag vagy, ami szintén nagy gond lesz az életben!) - vagy pedig képtelen vagy megtanulni a nyelvet IS.

Akkor pedig tényleg gond van!

Az meg tényleg vicc, hogy ha valaki jó szinten tudja a matekot és a nyelvet, az már polihisztor.

2016. dec. 19. 23:33
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Ha neked például egy egyenletmegoldásból annyi marad meg, hogy "2 betűből kapsz egy számot", akkor nem csak a matekhoz vagy hülye. Ez azt jelenti, hogy minden területen csak felületesen tudsz gondolkodni, nem tudsz elvont fogalmakat kezelni.

Persze a legkönnyebb azt mondani, hogy "én hülye vagyok a matekhoz", sőt ez már amolyan követendő divat.

2016. dec. 20. 01:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi az építő kritikákat! :D
2016. dec. 20. 07:38
 15/18 EagleHUN ***** válasza:
82%

Diszkalkulia tesztet kell végeztetned pszichológussal!

[link]

Egyébként ennél sokkal nagyobb a valószínűsége hogy:

- Lusta vagy tanulni, a matekhoz "segg" kell, neki kell ülni és gyakorolni, gyakorloni, gyakorolni...példákat megoldani 1000-milliót.

- Vagy a matektanárod 1 pancser. Nem tudja érdekessé tenni az órát és így a kutya sem figyel rá.

2016. dec. 20. 07:42
 16/18 EagleHUN ***** válasza:
82%

Ja mindenki "hülyén" születik, csak valaki továbbtanul!

Szóval ha hülyének érzed magad arról csak te tehetsz, ergo csak te tehetsz ez ellen!

2016. dec. 20. 07:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Matektanárral nincs baj mert próbálja belém "verni' a tananyagot. Lusta se vagyok szerintem mert szoktam itthon gyakorolni,házikat megcsinálni.
2016. dec. 20. 15:08
 18/18 anonim válasza:
100%
ajánlanám a mateking.hu oldalt! én innen tanulok a vizsgákra és elég jól mennek a dolgok
2017. jan. 8. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!