Ha nem értem a matekot akkor hülye vagyok?
"biztos Polihisztor vagy"
Nézd: ez egy figyelmeztetés volt. Engem annyiban nem érint a dolog, hogy nem az én életem fog tönkremenni, ha valami komoly probléma van VELED.
A helyedben én foglalkoznék vele. Ránézésre pl. valami rettenetesen szétszórt vagy. Nem tudom, hogy szándékosan írsz ilyen hanyagul (akkor sajnos ilyen hanyag vagy, ami szintén nagy gond lesz az életben!) - vagy pedig képtelen vagy megtanulni a nyelvet IS.
Akkor pedig tényleg gond van!
Az meg tényleg vicc, hogy ha valaki jó szinten tudja a matekot és a nyelvet, az már polihisztor.
Ha neked például egy egyenletmegoldásból annyi marad meg, hogy "2 betűből kapsz egy számot", akkor nem csak a matekhoz vagy hülye. Ez azt jelenti, hogy minden területen csak felületesen tudsz gondolkodni, nem tudsz elvont fogalmakat kezelni.
Persze a legkönnyebb azt mondani, hogy "én hülye vagyok a matekhoz", sőt ez már amolyan követendő divat.
Diszkalkulia tesztet kell végeztetned pszichológussal!
Egyébként ennél sokkal nagyobb a valószínűsége hogy:
- Lusta vagy tanulni, a matekhoz "segg" kell, neki kell ülni és gyakorolni, gyakorloni, gyakorolni...példákat megoldani 1000-milliót.
- Vagy a matektanárod 1 pancser. Nem tudja érdekessé tenni az órát és így a kutya sem figyel rá.
Ja mindenki "hülyén" születik, csak valaki továbbtanul!
Szóval ha hülyének érzed magad arról csak te tehetsz, ergo csak te tehetsz ez ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!