Miért van az hogy ha visszagondolok pl a régi általános iskolás társaimra szinte az összesnek van már diplomája, pedig a fele olyan hülye volt hogy már a 8. os matekot se értette?
Mert attól hogy nem értették a matekot de jók voltak a többi tárgyakból , nyelveket tanultak simán lehet diplomájuk. Lehet hogy a 8-os tanár nem jól magyarázott és a gimiben meg jó tanárt kaptak. Sok minden lehetséges.
Én sem értettem a matekot gimiben, mégis el evickéltem.Próbáltam "bemagolni" a feladatokat. Akkor volt baj ha nem pontosan ugyanaz a típus volt. A többiből meg nagyon jó voltam.Az a matek 3-as vagy 4-es meg elment az 5-ök közt.
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, de egy opció kimaradt.
Apuci pénze és protekciója! Előre is elnézést kérek azoktól, akik szintén nem szerették az általánost, de szorgalmasak voltak és lediplomáztak!
Na de őszintén, hány ember néz ki a fejéből bután, a szakmájához nem értve, és az életet másképp látva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!