Utálom a hülye matekot! Ki tudja ezeket a hülyeségeket megtanulni egyáltalán?
Komolyan én nagyon szívesen számolok és megoldok feladatokat,de minek kell definíciókat megtanulnom? Azt se értem mi ez a sok marhaság és van belőle vagy 30 darab. Hogyan tanuljak meg mégis 30 db ehhez hasonló definíciót: pl
: összetett függvény: f: A->B,g: C->D függvény és legyen Dg>Rf ekkor gof A->D, (gof)(x)=g(f(x)),xeDf... mi a tököm ez a hülyeség? :(((
Kompozíció meg szigorú kompozíció :D
Csak nem programozás módszertan? :D
Erről eszembe jutott ez:
- Kérnék ötszáztíz negyed osztva 36-al gramm almát.
+ Nem értem...
- LESZAROM, NEM HIÁBA TANULTAM MEG EZEKET A SZAROKAT!!!
Olvasd el az elején a kompozíció és szigorú kompozíció részt, majd kövesd végig a példát és megérted! :)
Lehet hogy a tanárod elfelejtette elmondani. Ezeket egyáltalán nem kell bemagolni. Tudni kell hogy mi az, hogy összetett függvény (ezt az ember tudja kb 7-ikes korától), és, tudnod kell állításokat tenned az átala preferált nyelvezettel.
Nem azt mondom, hogy van értelme, de, megtanulni semmiképp nem kell.
4-es a való életben egy gyógyszerésznek hol kell ilyenket alkalmaznia?
A programozásban meg biztosan tudom hogy nem kell mert, az egyik rokonom programozó és azt mondta hogy neki így egyetemen ezeket meg kellett tanulnia de hogy minek azt ő sem tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!