Zsuzsi94 kérdése:
Hogyan kell integrálni?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy először az ellentétjét kell megtanulni,az már majdnem megy is. De annyira jó lenne ,ha valaki konyhanyelven elmagyarázná lépésről-lépésre,hogy mit mivel kell: osztani,összeadni meg ilyesmi,a Bolyai féle könyvet nem tudom megvenni....Köszönöm a válaszokat..2015. szept. 18. 01:40
11/13 Tom Benko válasza:
Tessék, az egyik kedvenc jegyzetem a témában:
12/13 anonim válasza:
Tom, rendes vagy, de azert irtam le neki a Riemann integralt lepesrol lepesre mert mertekelmelettel meg Lebesque integrallal kezdeni eleg brutalis, nem?
13/13 Tom Benko válasza:
@12: Hm. Ebben szerintem nem lesz egyetértés köztünk, de sok helyen már nem is tanítják a Riemann-integrált, egyből a Lebesgue-félébe mennek bele, ilyen pl. az ELTE fizikus szakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!