Mi lenne, ha rágcsálók lennénk?
"Minek írjam le még egyszer? Hülye kérdésre hülye válasz."
Mint láthattad - nem feltétlenül születnek hülye kérdésekre hülye válaszok. Ha te csak hülye választ tudsz adni, az nem az én bajom - mint említettem: a válaszadás fakultatív, nem kötelező jellegű. Persze, látszik, h nem a kérdés érdekel, sem az, h választ adj rá.
"A belinkelt cucc egy humorosnak szánt cikk akart lenni, te meg egyből rákaptál, hogy ez "hűűű, de kreatív"."
Igen, mert kreatívan közelíti meg a kérdést - mellesleg azt a cikket én írtam.:)))
"Hadd segítsek: az előttem levők már próbálkoztak, neked semmi nem volt elég jó. Nekem is megvannak a saját verzióim, de mivel te valami fantasztikusan világmegváltó ötletet akarsz hallani, így inkább nem is próbálkozom."
Hát, ez gyenge kifogás volt - még kreatívnak sem mondható, még a magyarázkodás terén sem...
"Kreatívnak tartod magad?"
Kapaszkodj meg - nem csak én.
"El fog múlni."
Hát, pechedre - én már így maradok, sőt, még javulok is...
"Két hét/hónap/év múlva visszanézel ide, és röhögni fogsz magadon, hogy milyen kérdést tettél fel. Nőj már fel, kérlek..."
Legfeljebb rajtad fogok röhögni, mint most is...
Olvasd inkább a BS-STUDIO Különvélemény és Kreativitás rovatait, és tanulj egy kis kreativitást... és akkor majd nem sértődsz meg azon, hogy más az, ha te nem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!