Mi, mint individumok, hogyan lennénk képesek kompenzálni az egyre improduktívabbá váló lét ökonómiai perifériákra szorító erők neufrózisait? ötleteket várok
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 00:14
3/5 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy baromság, de még nyelvtanilag sem okés. "Erők" helyett nem "erőinek" akart lenni?
Amúgy adnék én ötleteket, csak félek, hogy megsértődnél. :))
4/5 anonim válasza:
Annyira jó, hogy ezt a mondatot már kb 500-an írták le interneten és még egyiküknek se tűnt fel, hogy egyszerűen nyelvtanilag nincs értelme. :)
Mégis mit szorítanak ökonómiai perifériákra azoknak az erőknek a neufrózisai? Az inproduktívvá váló lét? Tehát levet?... Hát ha van valami "lé" ami épp improduktívvá válik azzal én nem szeretnék foglalkozni... fujj. :)
Ami meg a nefrózist illeti, azzal én nagyon sürgősen rohannék az orvoshoz! :)
5/5 anonim válasza:
Legegyszerűbben egy fagyott (SZILÁRD) túrórudival a seggedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!