Lefordítanátok?
Dear Al,
Last Tuesday I was walking in the Lake District. All of a sudden, I saw a bright white object hovering in the clear sky in the distance. I couldn't believe my eyes! I grabbed my camera and took a picture. I can't wait to hear your opinion.
Yous,Jack.
Jack, you sound very excited about your 'bright white object'. I hate to disappoint you but it's a cloud. It's obvious! Anyone can see that!
Köszi előre is..:)
Kedves Al!
Múlt kedden sétáltam a "tó kerületben". Vártlanul a tiszta égbolton megláttam egy lebegő, világos fehér objektumot.
Nem hittem a szememnek! Fogtam a fényképezőgépem, és lefotóztam.
Alig várom, hogy halljam a véleményed!
üdv, Jack
Jack, nagyon izgatottnak tűnsz a "fehér objektumoddal". Nem szivessen ábrándítalak ki, de ez egy felhő. Ez nyilvánvaló. Bárki láthatja.
Kedves Al! Múlt kedden sétáltunk a districk tónál.én láttam egy fehér tárgyat az égen.nem hittem a szememnek.felkaptam a kamerám és lefényképeztem.alig várom a válaszodat.
jack,érdekesen hangzik a te azonosítatlan repülő targyad.nem szeretek csalódást okozni.az csak egy felhő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!