Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Sikerült már valakinek megépít...

Tamás321 kérdése:

Sikerült már valakinek megépíteni a Tesla Switc-et (négy akkumulátoros kapcsolórendszer) úgy, hogy működőképes is?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 22:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 viszta1 válasza:
0%

igen látom hatalmas müveltséget a kötekedésben ki is végzödik enyi van ilyen ember névnélkül bármiben tudos

a történetet gondolom ismered de kijavitom igen ugy szol hogy nehezebb nem repülhet de a repülö eleve nehezebb mind a levegö ugy hogy ha akartad volna akkor érteted volna de neked nem is az a lényeg hanem ha valaki azt mondja piros akkor neked a lényeg mindegy milyen de nem piros magad nem mondasz semmi konkrétumot csak sumákolsz szerinted miért is ne müködne tudom le irtad vissza olvastam habár a sok névnélküli közül melyik is lehetsz nem tudom

2011. dec. 31. 17:30
 52/67 anonim ***** válasza:

viszta1:

Dobj pár képet ide arról a "találmányról", kérlek.

G.

2011. dec. 31. 18:23
 53/67 ja_az_van válasza:
18%
pedig van olyan gépezet ami 100 % befektetett energiánál nagyobbat ad vissza !!! tehát kell rendelkeznie örökmozgonak is!!! mert tudjuk ugye hogy a szobahömérsékleten szupravezetövel megdölt minden eddigi fizika törvényünk. és miért ne müködhetne a tesla swiccs mert ugye egy égö nem fogyasztó,hanem csak ellenálás. ellenáll az elektronok áramlásának. de nem fogyassza el öket....na ezen gondolkodjatok el veszekedö okoskáim....
2012. nov. 23. 19:40
 54/67 anonim ***** válasza:

"pedig van olyan gépezet ami 100 % befektetett energiánál nagyobbat ad vissza !!!"

Nincs... És innentől fogva semmi értelme beszélni a többiről sem :P

2012. nov. 26. 14:52
 55/67 anonim ***** válasza:
69%

"...mert ugye egy égö nem fogyasztó,hanem csak ellenálás. ellenáll az elektronok áramlásának. de nem fogyassza el öket..."

Te nagyon-nagyon ####### (tetszőlegesen behelyettesíthető jelző). Az izzó ugye melegszik? Hát áruld már el nekem légyszíves; Honnan a fenéből keletkezik az a bizonyos meleg, az a bizonyos hőenergia?

2012. nov. 27. 10:58
 56/67 ja_az_van válasza:
46%

áramlo eletronok nekiütköznek a vezetö atomjainak ami miatt hö keletkezik. a jelzö pedig legyen "OKOS".....

de például a nagyfeszültségnél 5000->volt felett nem a vezetöben áramlik a feszültség hanem a külsején külsején.

az meg egy érdekes dolog mikor lehütöd abszolút 0 fokra.bizonyos anyagok (müanyagok is) supra vezetövé válnak.

ami azt jelenti nincs ellenálásuk b-a-z-d ++++

2012. dec. 6. 13:02
 57/67 anonim ***** válasza:

"de például a nagyfeszültségnél 5000->volt felett nem a vezetöben áramlik a feszültség hanem a külsején külsején. "

Egy ide vonatkozó linket esetleg?

"az meg egy érdekes dolog mikor lehütöd abszolút 0 fokra.bizonyos anyagok (müanyagok is) supra vezetövé válnak.

ami azt jelenti nincs ellenálásuk b-a-z-d ++++"

Ez részben igaz. De ebből hogy lesz 100%-nál jobb hatásfokú szerkezet?

G.

2012. dec. 6. 15:55
 58/67 csaki.mate ***** válasza:
13%

Sziasztok Ennek a létezését nem kell fitogtatni hisz ő maga is megépítette egy másik cég 9 éven keresztül tesztelte a félév alatt megépített nagy teljesítményű változatát az akkumulátorokat töltöttebb állapotban kapták vissza. a negatív válaszokat nem kérem nem azért írtam ezt. ha valaki épített már közületek ilyet szeretném ha megosztana velem egy-két infót privát üzenet formájában ,nekem is lenne néhány kérdésem.

Üdv.: Máté

2013. máj. 24. 13:18
 59/67 anonim ***** válasza:

Ha valaki ír Máténak, akkor írjon nekem is. Egymillió magyar forintot adok, ha az első működőképes prototípust megnézhetem, tesztelhetem és valóban működik. Egymilliárdért meg megveszem a terveket. Csak van valami üzlet az ingyen energiában...

G.

2013. máj. 26. 19:25
 60/67 anonim válasza:
13%

Az olajlobby nem engedi az ilyesmi elterjedését.

De ne adjuk fel, MERJÜNK MÁSKÉNT GONDOLKOZNI !!!

Az amit az iskolákban tanítanak, azok elavult, cenzúrázott és sok esetben szándékosan megtévesztő dolgok !

2013. dec. 5. 17:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!