Sikerült már valakinek megépíteni a Tesla Switc-et (négy akkumulátoros kapcsolórendszer) úgy, hogy működőképes is?
igen látom hatalmas müveltséget a kötekedésben ki is végzödik enyi van ilyen ember névnélkül bármiben tudos
a történetet gondolom ismered de kijavitom igen ugy szol hogy nehezebb nem repülhet de a repülö eleve nehezebb mind a levegö ugy hogy ha akartad volna akkor érteted volna de neked nem is az a lényeg hanem ha valaki azt mondja piros akkor neked a lényeg mindegy milyen de nem piros magad nem mondasz semmi konkrétumot csak sumákolsz szerinted miért is ne müködne tudom le irtad vissza olvastam habár a sok névnélküli közül melyik is lehetsz nem tudom
viszta1:
Dobj pár képet ide arról a "találmányról", kérlek.
G.
"pedig van olyan gépezet ami 100 % befektetett energiánál nagyobbat ad vissza !!!"
Nincs... És innentől fogva semmi értelme beszélni a többiről sem :P
"...mert ugye egy égö nem fogyasztó,hanem csak ellenálás. ellenáll az elektronok áramlásának. de nem fogyassza el öket..."
Te nagyon-nagyon ####### (tetszőlegesen behelyettesíthető jelző). Az izzó ugye melegszik? Hát áruld már el nekem légyszíves; Honnan a fenéből keletkezik az a bizonyos meleg, az a bizonyos hőenergia?
áramlo eletronok nekiütköznek a vezetö atomjainak ami miatt hö keletkezik. a jelzö pedig legyen "OKOS".....
de például a nagyfeszültségnél 5000->volt felett nem a vezetöben áramlik a feszültség hanem a külsején külsején.
az meg egy érdekes dolog mikor lehütöd abszolút 0 fokra.bizonyos anyagok (müanyagok is) supra vezetövé válnak.
ami azt jelenti nincs ellenálásuk b-a-z-d ++++
"de például a nagyfeszültségnél 5000->volt felett nem a vezetöben áramlik a feszültség hanem a külsején külsején. "
Egy ide vonatkozó linket esetleg?
"az meg egy érdekes dolog mikor lehütöd abszolút 0 fokra.bizonyos anyagok (müanyagok is) supra vezetövé válnak.
ami azt jelenti nincs ellenálásuk b-a-z-d ++++"
Ez részben igaz. De ebből hogy lesz 100%-nál jobb hatásfokú szerkezet?
G.
Sziasztok Ennek a létezését nem kell fitogtatni hisz ő maga is megépítette egy másik cég 9 éven keresztül tesztelte a félév alatt megépített nagy teljesítményű változatát az akkumulátorokat töltöttebb állapotban kapták vissza. a negatív válaszokat nem kérem nem azért írtam ezt. ha valaki épített már közületek ilyet szeretném ha megosztana velem egy-két infót privát üzenet formájában ,nekem is lenne néhány kérdésem.
Üdv.: Máté
Ha valaki ír Máténak, akkor írjon nekem is. Egymillió magyar forintot adok, ha az első működőképes prototípust megnézhetem, tesztelhetem és valóban működik. Egymilliárdért meg megveszem a terveket. Csak van valami üzlet az ingyen energiában...
G.
Az olajlobby nem engedi az ilyesmi elterjedését.
De ne adjuk fel, MERJÜNK MÁSKÉNT GONDOLKOZNI !!!
Az amit az iskolákban tanítanak, azok elavult, cenzúrázott és sok esetben szándékosan megtévesztő dolgok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!