Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Sikerült már valakinek megépít...

Tamás321 kérdése:

Sikerült már valakinek megépíteni a Tesla Switc-et (négy akkumulátoros kapcsolórendszer) úgy, hogy működőképes is?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 22:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:

"Helyesbítéssel az elektronokat áramlásra késztetni, melyek a térnen az atommag körül keringenek."

Ez baromi egyszerűen megoldható, csak éppenséggel sok energia kell az elektronok leszakításához, és utána egészen pontosan ugyanolyan elektronokat kapsz, amik pl egy ceruzaelemből is vándorolnak, tehát az egésznek még mindig semmi értelme.

Az a baj, hogy abszolút 0 hozzáértésed van ráadásul hiszel a mesékben is...

Egyszerű középiskolai fizikával meg lehetne érteni ezeket a dolgokat.

Értsd meg, senki nem lesz képes megépíteni működőképesen ezt a készüléket, mert nem lehetséges.

Sem kicsiben, sem nagyban.

Nem azért mert a csúnya fizikusok csúnya szabályokat találtak ki, vagy mert ezek a butus fizikusok annyira szűklátókörűek (végülis ezért sikerült ilyen technikai szintre eljutnunk, és nem szekér meg gyertya van még mindig), hanem mert egyszerűen nem lehetséges.

2011. szept. 4. 11:12
 12/67 anonim ***** válasza:
81%

Ha ez működne, gondolod, hogy még senki nem csinált volna üzletet belőle??? Már régen tele lennének a polcok mindenütt az ingyen energiát gyártó kézikészülékekkel!

De ha azzal tán még nem is, a sajtó biztosan tele lenne vele. Hiszen még csak nem is titkolják, lám videó is van ezekről, BÁRKI utána építheti. Csak tudnám, hogy miért vásárolják az emberek mindenfelé az energiát, ha azt így is elő lehetne állítani...

Szóval én nem tudom, hány éves vagy, milyen iskolába jártál, de biztosan hallottál már Einsteinről. Ő eléág régen megállapította már, hogy energiát "csak úgy" nem lehet létrehozni - és ezt elég meggyőző érvekkel alá is támasztotta.

A Perendev-motor, Tesla-switch, és egyéb örökmozgók, melyeket ezen a lapon találhatsz:

[link]

egyszerűen NEM MŰKÖDNEK. Még senki sem látott valóban működő Perendev-motort, vagy energia cellát, vagy a Föld mágneses energiáját megcsapoló készüléket.

De vitathatatlan, hogy egyesek kiválóan megélnek ezekből.

Én viszont inkább Einsteinnek hiszek.

Pedro

2011. szept. 4. 11:20
 13/67 A kérdező kommentje:
Ismerem az oldalt, ez a fénykapu. Pontosan innen néztem le a Tesla Switc-et. Én magam is találtam benne néhány hibát pl. az akkkumulátorok bekötésénél. De ez korrigálható. Addig, amig ezt valaki nem próbálta megépíteni csak legfeljebb kísérleti szinten, nem tudhatja biztosan az eredményeket. Nekem egy próbát megérne, ha utána csalódnék is. Nem kerülne sokba. Tehát kipróbálnám mindenképp.
2011. szept. 4. 11:56
 14/67 anonim ***** válasza:

Hát rajta építsd meg ;)

Amúgy.. az első linkelt videot..

http://www.youtube.com/watch?v=H401wIAGdlI&feature=related

...én raktam fel ;) Szerencsére sokan megettétek, hogy működik :D Az igazság az, hogy a lyukacsos távtartók azért kellettek, hogy elférjen a lemez alatt a mozgató mechanizmus. No nembaj, majd a következő videon azt is kivágatom;) Szerencsére elég jól "nem látszik" a forgó izéke tengelyén az a furat, ami a lemezen keresztüljövő tengelyre szorul rá. A többi már csak profi videovágás ;) De azért köszi, hogy elismerően nyilatkoztál róla :)))

2011. szept. 4. 12:32
 15/67 A kérdező kommentje:
Az a forgó izéke úgy tudom, hogy egy winchester motor. Az IBM-nél ilyeneket építettünk be a winchesterekbe. Legalább elárultad, hogy trükk az egész. Úgyhogy ez a megoldás kilőve. Azért ha akad olyan hozzászóló, aki megépítette a Tesla Switc-et, írja meg hogy eredménnyel járt-e vagy nem. Mert azt tudom, hogy sokan megépítették.
2011. szept. 4. 13:25
 16/67 anonim válasza:
81%

Ezigen... a srác nem adja fel :)

Amikor a hozzá nem értés lelkesedéssel és hittel párosul... szép :)

2011. szept. 4. 13:32
 17/67 A kérdező kommentje:
Akkor segítsetek nekem ezt a videót megérteni teljesen, mert csak nagyjából értem: http://www.youtube.com/watch?v=6LaMsg1wctI&NR=1&feature=fvwp
2011. szept. 4. 13:51
 18/67 anonim ***** válasza:

"Amikor a hozzá nem értés lelkesedéssel és hittel párosul..."

Hát igen. Ez a legveszélyesebb kombináció... Legalább lusta lenne!

Pedro

2011. szept. 4. 14:44
 19/67 A kérdező kommentje:
Most akkor minden mágneses motor az interneten becsapás? Kell, hogy legyen működő szerkezet. Nem lehet, hogy pl. ez is csalás legyen: http://www.youtube.com/watch?v=smzpbKg9S7M&feature=related
2011. szept. 4. 15:20
 20/67 A kérdező kommentje:
Vagy vegyük ezt, ez már elég meggyőző: http://www.youtube.com/watch?v=d9zr42eGMWo&feature=related
2011. szept. 4. 15:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!