Sikerült már valakinek megépíteni a Tesla Switc-et (négy akkumulátoros kapcsolórendszer) úgy, hogy működőképes is?
Tehát azt állítod, hogy van egy olyan szerkezeted, ami a befektetett energiánál képes többet termelni, mindenféle külső energia betáplálása nélkül.
Nem baj, ha nem hiszem el?
maci
Nyilvánvaló, hogy egy épkézláb magyar mondatot nem tudsz leírni, de örökmozgót építesz...
Fogd fel, hogy nem lehetséges.
Gyökér...
kedves barátom a magán véleményed tarthatod mások megitélését meg ugy teszed ahogy neked tetszik ez téged minösit nem engem
a lényeg 4 aksis véltozot mind irtam müködik folyamatosan és pluszot termel ha tem hiszed szived joga te tipikusan a föld lapos tudományos elmélet hive vagy ez a te bajod akkor te ne épits ilyent ebyi aki meg épit és tudja hogy müködik legalább anak ne oszt az észt
a leglényegesebb én német létemre magyarul irok ide akor okoskodj ha te németül irsz legalább ilyen szinten tisztelettel vista
Németül éppenséggel nem beszélek, de angolul felsőfokú szinten beszélek és írok 18 éves korom óta kb.
És nem vagyok a barátod, köszönöm, elmerottyant barátokra nem vágyok. :)
A géped nem működik, max te hiszed azt, mert a méréssel és észleléssel is gondjaid vannak. :)
Nem, nem vagyok a Föld lapos típus, én a tudományos, bizonyított dolgokban hiszek.
" ma nem lenne repülö mert ugye a levegönél könyebb nem repülhet"
Tényleg? A levegőnél könnyebb nem repülhet? Egy pohár vizet, azért ki tudsz tölteni magadnak, vagy ahhoz is anyukád segítsége kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!