Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Sikerült már valakinek megépít...

Tamás321 kérdése:

Sikerült már valakinek megépíteni a Tesla Switc-et (négy akkumulátoros kapcsolórendszer) úgy, hogy működőképes is?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 22:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:

Tehát azt állítod, hogy van egy olyan szerkezeted, ami a befektetett energiánál képes többet termelni, mindenféle külső energia betáplálása nélkül.

Nem baj, ha nem hiszem el?

maci

2011. dec. 26. 15:38
 42/67 anonim ***** válasza:
79%

Nyilvánvaló, hogy egy épkézláb magyar mondatot nem tudsz leírni, de örökmozgót építesz...

Fogd fel, hogy nem lehetséges.

Gyökér...

2011. dec. 26. 22:52
 43/67 anonim ***** válasza:

#42: Ott a pont.

G.

2011. dec. 26. 23:10
 44/67 viszta1 válasza:

kedves barátom a magán véleményed tarthatod mások megitélését meg ugy teszed ahogy neked tetszik ez téged minösit nem engem

a lényeg 4 aksis véltozot mind irtam müködik folyamatosan és pluszot termel ha tem hiszed szived joga te tipikusan a föld lapos tudományos elmélet hive vagy ez a te bajod akkor te ne épits ilyent ebyi aki meg épit és tudja hogy müködik legalább anak ne oszt az észt

a leglényegesebb én német létemre magyarul irok ide akor okoskodj ha te németül irsz legalább ilyen szinten tisztelettel vista

2011. dec. 31. 17:01
 45/67 anonim ***** válasza:

Németül éppenséggel nem beszélek, de angolul felsőfokú szinten beszélek és írok 18 éves korom óta kb.

És nem vagyok a barátod, köszönöm, elmerottyant barátokra nem vágyok. :)

A géped nem működik, max te hiszed azt, mert a méréssel és észleléssel is gondjaid vannak. :)

Nem, nem vagyok a Föld lapos típus, én a tudományos, bizonyított dolgokban hiszek.

2011. dec. 31. 17:05
 46/67 viszta1 válasza:
jo akkor nem barát a lényeg ez müködik mert már rég lemerült volna ugyebár de lehet neked van igazad és kifoktam 4 olyan aksit amely sose merül le de elmondom neked hogy németben töben is épitenek ilyent és találkozokon müködését elenörzik a készülék tuti müködik ha hiszed hanem és van olyan amely egy házat müködtet a köv modon a termelt pluszal aksikat töltenek fel amelyek a házat müködteti enyi
2011. dec. 31. 17:10
 47/67 anonim ***** válasza:

Bla-bla-bla.

Idióta. :D

2011. dec. 31. 17:16
 48/67 viszta1 válasza:
2011. dec. 31. 17:18
 49/67 viszta1 válasza:
a világ televan örültekel tesla moray teler ede ha mindig a tudosok ra halgatnának az emberek ma nem lenne repülö mert ugye a levegönél könyebb nem repülhet meg egyebek amit nem tudsz nem biztos hogy nem létezik legfeljebb nem ugy ahogy te elképzeled
2011. dec. 31. 17:22
 50/67 anonim ***** válasza:

" ma nem lenne repülö mert ugye a levegönél könyebb nem repülhet"

Tényleg? A levegőnél könnyebb nem repülhet? Egy pohár vizet, azért ki tudsz tölteni magadnak, vagy ahhoz is anyukád segítsége kell?

2011. dec. 31. 17:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!