Van olyan fényképezőgép, ami akkumulátoros is és elemmel is működik?
Figyelt kérdés
Nem hallottam még róla sajnos pedig érdekelne.Mert ugye rádió meg laptopot is lehet így használni...Valaki tud segíteni,hogy lehet-e kapni ilyet?2011. jan. 24. 21:17
1/5 anonim válasza:
Az összes elemes használható így, csak venned kell hozzá az elemmel megegyező méretű akksit és ahhoz töltőt. Volt probléma, nincs probléma. :)
2/5 A kérdező kommentje:
De vannak olyanok amiket a számítógépről lehet tölteni.És én arra gondoltam, hogy fasza lenne, hogyha lemerül akkor aksival feltöltött tartós elemeket rakhatnék bele:"D Nekem ilyen kell XD Ha otthon hagynám az elemeket akkor elővehetném pölö a laptopomat és tölteném. Vagy ha nem lenne laptop akkor meg az elemeket kapnám elő:D
2011. jan. 24. 21:28
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat a zavaros megfogalmazásért:D Ha nem értenéd kifejtem bővebben részletesebben.Nekem tudnom kell azt, amit nem tudok XDDD
2011. jan. 24. 21:30
4/5 anonim válasza:
AAA méretű elemekhez már láttam olyan töltőt, amit USB portra kell rádugni, de sokkal hatékonyabb a hálózati töltő. Szóval ha keresel olyan fényképezőgépet, amit AAA méretű elemek működtetnek nyert ügyed van. :P
De ennyi erővel vehetnél egy sima akksis fényképezőgépet, és hozzá tartalékakksit.
5/5 anonim válasza:
Minden fényképezőgép műxik elemmel és akkumulátorral is! az AA ceruzaelem és az AA ceruzaakkumulátor teljesen megegyező méret, teljesen mindegy, hogy mit használsz! Vegyél 4 AA akksit és mindig lesz nálad tartalék - bármelyik multinál kapható töltővel együtt is! Viszont az már a fényképezőgép fajtájától függ, hogy lehet-e tölteni USB portról - általában nem szokás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!