Sikerült már valakinek megépíteni a Tesla Switc-et (négy akkumulátoros kapcsolórendszer) úgy, hogy működőképes is?
Hát pedig de...
De gondolkozz már egy kicsit. Energia befektetés nélkül nem jön létre mozgás. Ezek a "motorok" vajon honnan veszik a forgáshoz szükséges energiát???
Pedro
Na jólvan most már...
Menthetetlen idióta vagy.
Igen, minden második embernek van a garázsában egy ingyenenergiát szolgáltató szerkezet, de csak azért tartják, hogy a haveroknak mutogassák milyen jópofa, meg a youtubera tesznek fel róla videókat.
Építs te is gyorsan egyet, tök egyszerű, csak pár mágnes kell hozzá.
Tesla valódi találmányai szerintem kevesebb, mint 10%-a lehet, mint amit neki tulajdonítanak.
Olyanok ezek, mint az Einstein idézetek...
"Tesla is ellátta volna az egész bolygót ingyen energiával öt torony megépítésével. És mindez vezeték nélkül történt volna. Akkor Tesla is hülye volt?"
Nem, Tesla nem volt hülye. Energiát sugározni mi is tudunk - és éppen az ő ötlete alapján.
Amit viszont te nem értesz (vagy nem akarsz megérteni), hogy még a szétsugárzott energia sincs ingyen, valahonnan (pl. erőművekből) azt is ki kell termelni. A Tesla-féle energia sugárzás sincs ingyen, csak (az egyébként igen drága) vezetéket lehet megtakarítani - szemben a szétsugárzásból adódó sok-sok veszteséggel.
Így hát ellent kell mondjak: Tesla SEM látta volna el a bolygót "ingyen energiával" - olyan ugyanis NEM LÉTEZIK.
Pedro
Mondok egy jó ingyen energiát:
Tekered a szobabiciklid, amire előzőleg valamilyen fogyasztót kötöttél.
Ha kevesebbe kerül a kajád, mint amennyi áramot megtudsz termelni, akkor nyert ügyed van.
Csak fel kell venne 700 kínait, hogy tekerjenek...
Remélem beledöglesz a kipróbálásba.
Műveletlen idi*ta!
G.
Figyelj csak kis haver!Tudod te kit idiótázzál le?
Én türelmesen és szép szóval viseltem a gyalázkodásaitokat. Te kicsoda vagy, hogy a másik embert leidiótázd? Te műveletlen anyád szégyene!!!!
Tanulj meg tisztelettudó lenni, és ezt szeretném másoktól is kérni. Mert ha nem, akkor nálam is betelik a pohár, mint ahogy be is telt. Hát ti akkora bunkók vagytok, hogy a föld a hátán nem hordoz még egy ilyen bunkó nemzetet, mint a magyar, aki ok nélkül rátámad arra, aki őt nem bántotta. Hát dögöljenek meg inkább az ilyen barmok, hogy megszűnjön végre ez a végtelen szociopátia, amitől szenved a föld! Ti arrogáns akasztani való hóhérfattyak. Mert azok vagytok ti!! Miattatok jutott ide az ország, mert összefogni nem tudtok, csak megmarni a másikat. Hülye elmebeteg tapló nyomorult paraziták. Megérdemlitek a sorsotokat, ha rossz, vagy ha rosszá fog válni. Mert azzá fog. Ki mivel fizet másnak, neki is azzal fognak majd fizetni. Ezt viszot biztos szakértelemmel merem kijelenteni jó előre. Ez az, ami 100 %-ig biztos. Ti hülyéztek le engem, de valójában nyomorult férgek vagytok. Ugye milyen a tiszteletlenség? Ilyen, amit most ti kaptatok tőlem. Te nyomorult utolsó kommentelő, anyádnak mondhatsz ilyet, hogy remélem megdöglesz. Mert ha ilyen hülyegyereket hozott világra, aki nem különb egy antiszociális szociopata féregnél, akkor jó ha mindenki a felmenőjét szidja, akitől származik az idiótája. Mégegyszer mondom, hogy tiszteletet kérek, mert különben én sem adok!!!!
Kösz, szép meg jó a szöveged, de látod ez a különbség köztünk.
Én lerendeztelek 3 sorral, te meg kisregényt írsz.
Ebből következik, hogy téged sokkal jobban izgat, hogy ki-mit mond rólad, és pont lesz@rod, hogy nincs igazad.
Szépen beszélsz rólunk, magyarokról.
Remélem tényleg ezt gondolod, és egyszer elkap valaki ezért az utcán.
Köszönöm, én maradok tisztelettel Magyar, és
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!