Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Létezik ingyenenergia és ha...

Létezik ingyenenergia és ha igen milyen szerkezet tudja létrehozni?

Figyelt kérdés

Ha valaki tud tervrajzot akkor küldje el.De csak ha 120 %

hogy működik.

2011. aug. 16. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 A kérdező kommentje:

figyuzzatok van egy ilyen ujság hogy ezermester(régi)töltsétek le az 1957-es számot és olvassátok végig találtok majd benne olyat hogy hangszórós rádió táp nélkül

Működhet?

2011. szept. 4. 12:18
 62/78 anonim ***** válasza:
Hangszórós nem...Az elem nélküli detektoros készülékek az adó energiájával működtek (ami nem volt teljesen szabályos), és egy nagyimpedanciás fejhallgatóval valóban hallható volt a rádióadás.
2011. szept. 4. 12:43
 63/78 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=zz-Lupbn7mc

Na ennyit a fizikáról mit ki nem találnak... :D

(El ne higgye senki nem működik de jól néz ki, mondjuk nem tudom mivel szerkesztette a videót de ha működne ez lenne az első amit a plazma tv-mre kötnék és pá pá villanyszámla. :D )

2012. máj. 16. 19:27
 64/78 A kérdező kommentje:

de ez ugye csak viccnek szánta a videot?

:D :D :D OMG!

már én sem hiszek a ingyenenergiában!!!

2012. máj. 19. 15:32
 65/78 anonim válasza:
Persze, hogy viccnek szántam nem gondolod ugye, hogy komolyan gondoltam ekkora marhaságot. :D
2012. máj. 19. 16:54
 66/78 Tom Benko ***** válasza:
Igen, de az áramszolgáltató megbüntet érte... A trükk benne, hogy a villanyóra _előtt_ kell levenni az áramot.
2012. jún. 19. 14:52
 67/78 A kérdező kommentje:
úgyértettem a feltöltő szánta-e viccnek
2012. jún. 23. 20:26
 68/78 anonim válasza:
Arról gőzöm sincs.
2012. jún. 24. 13:27
 69/78 anonim ***** válasza:

Én csak egyetlen dolgot tennék hozzá ehhez a (több mint egy éves vitához).

Mégpedig azt, hogy bármit, ismétlem BÁRMIT le lehet védetni (kivéve, ha az nem általánosan használt dolog vagy nem védette már le valaki). Bemész, beadod a papírokat, leperkálod a szükséges pénzt, és máris tiéd a szabadalom. Még bizonyítani sem kell, hogy működik, vagy bármi marhaság. Tehát már itt látszik kapásból, hogy "nekem van, de nem tudom levédetni" hazugság, úgy, ahogy van :)

Végszónak pedig: a találmány védelem nélkül is gyártható és eladható, nem kell ahhoz szabadalmaztatni... Maximum bevizsgáltatni, hogy nem fog felrobbanni fél perc alatt :D

2012. okt. 20. 18:41
 70/78 anonim ***** válasza:
Perpetum mobile nem létezik! Viszont olyan lehet, hogy számunkra még ismeretlen energiát alakítunk át számunkra ismert energiává.
2012. okt. 21. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!