Létezik ingyenenergia és ha igen milyen szerkezet tudja létrehozni?
Ha valaki tud tervrajzot akkor küldje el.De csak ha 120 %
hogy működik.
figyuzzatok van egy ilyen ujság hogy ezermester(régi)töltsétek le az 1957-es számot és olvassátok végig találtok majd benne olyat hogy hangszórós rádió táp nélkül
Működhet?
http://www.youtube.com/watch?v=zz-Lupbn7mc
Na ennyit a fizikáról mit ki nem találnak... :D
(El ne higgye senki nem működik de jól néz ki, mondjuk nem tudom mivel szerkesztette a videót de ha működne ez lenne az első amit a plazma tv-mre kötnék és pá pá villanyszámla. :D )
de ez ugye csak viccnek szánta a videot?
:D :D :D OMG!
már én sem hiszek a ingyenenergiában!!!
Én csak egyetlen dolgot tennék hozzá ehhez a (több mint egy éves vitához).
Mégpedig azt, hogy bármit, ismétlem BÁRMIT le lehet védetni (kivéve, ha az nem általánosan használt dolog vagy nem védette már le valaki). Bemész, beadod a papírokat, leperkálod a szükséges pénzt, és máris tiéd a szabadalom. Még bizonyítani sem kell, hogy működik, vagy bármi marhaság. Tehát már itt látszik kapásból, hogy "nekem van, de nem tudom levédetni" hazugság, úgy, ahogy van :)
Végszónak pedig: a találmány védelem nélkül is gyártható és eladható, nem kell ahhoz szabadalmaztatni... Maximum bevizsgáltatni, hogy nem fog felrobbanni fél perc alatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!