Létezik ingyenenergia és ha igen milyen szerkezet tudja létrehozni?
Ha valaki tud tervrajzot akkor küldje el.De csak ha 120 %
hogy működik.
"még van egy csomó gép."
Van.... Rengeteg gép van. És mindegyik "ismeri" is az energiamegmaradás törvényét... És látod gyakorlatilag elismerted hogy semmiféle működő gépet nem építettél...
maci
Van ám, és mint ezt is, azt is megcáfolják a hozzáértők...
G.
Én nem hiszem, hogy a linkelt gép működik, meg úgy egyáltalán, bármelyik. De tudod mit, kedves kérdező: Örülök, ha érdekel a téma, tanulj, próbálkozz, fejlessz; ki tudja, lehet hogy megleped a tudósokat, hiszen volt már ilyen a történelemben. Rájössz valamire, amire eddig senki nem gondolt, ahogy pl. Einstein.
DE! Ennek nem az a módja, hogy meg akarsz győzni másokat arról, amit igaznak vélsz, és nem hogy nem tudod alátámasztani, de még csak nem is érted. Előbb tanulj, utána érvelj és bizonyíts! Én kívánom, hogy te legyél az új Einstein, komolyan. De hidd el, ő már értette az akkor érvényes fizikát, amikor megreformálta.
Ok...úgy lesszz +1 dolog itt sokan mondtátok hogy nem értek a fizikához meg...
Ezt egy cikkben olvastam az ingyenenergiagépekről hogy ezek nem sérti a fizika törvényeit csak kihasználja annak hiányait. és +ingyenenergia van mert pl az igazi órák sem állnak meg soha(már ami nem rugós vagy elemes)!!!
Na és igy elismeritek hogy van ingyenenergia?
És még hogyha nem is lehet egy órára rákötni egy generátort akkor is teljsitményt ad le avval is hogy mozgassa a körülötte levö levegőt,ez is ingyenenergia csak szuper kevés és szinte hasznosithatatlan!!!
Fogalmazd már meg, miért nem állnak le az "igazi" órák!
Linkelj is.
Kösz.
G.
Milyen óra van még a rugóson és az elemesen kívül?
A napóra pl valóban nem áll meg soha, de annak az árnyékával nem sok munkát tudsz elvégeztetni pl... ;)
Hát nem tudom pontosan tv-ben láttam 2-t is 1:spektrum:ősrégi talalálmányok.(vagy valami ilyen műsor) Ott volt egy elefántóra.Volt egy tartáj viz benne de nem fogyott ki! de a működését nem nagyon láttam,(értettem).
A másik az pedig valami hires órának volt a kicsinyitett mása volt ingyásóra volt valahogy úgy lehet az hogy nem állt meg hogy az inga kiindulási pontjánál(tengejénél) fogaskerék volt és mindig egy kis ferdevégű tű becsúszott a fogak közé és lökött rajta és igy soha nem áll meg az inga. Sajnos linket nem tudok de ird be a googleba örökmozgó óra.
Linkek örökmozgókról meg ingyenenergiáról:eletmod.transindex.ro/?cikk=586
Ingyenenergiáról:www.free-energy.hu/
Kifogyhatatlan víztartály, jó, megint helyben vagyunk, marhaság.
Az ingás órák pedig szintén nem örökmozgók, a tőkesúlyt időnkent vissza kell emelni, ugyanis itt a súly helyzeti energiája pótolja az óra mozgásából származó veszteségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!