Létezik ingyenenergia és ha igen milyen szerkezet tudja létrehozni?
Ha valaki tud tervrajzot akkor küldje el.De csak ha 120 %
hogy működik.
Először is 'Tesla' a neve volt az ürgének, vagyis nagy betűvel írjuk!
Másodszor ő nem ingyenenergiával foglalkozott, bár sokmindennel, az tény. Próbált megcsapolni energiaforrásokat, de egyik sem volt örökmozgó elv. Sok marhasággal is összefüggésbe hozzák a nevét, mert néhány találmánya leírása valóban eltűnt.
Én lennék a 4. hozzászóló (08-16 19:11-es).
Szerintem sok olyan bolond van, akitől néhány szemét ember halál lazán kicsal akár 2000 EUR-t.
Igen valóban ilyen csaló emberek is vannak.
Meg rengeteg találmány is rossz felé indul el azért kérdőjeles a működésük. Például ez a villanymotort összekötök generátorral elég érdekes. Én nem értem hogy működik. Kb ez olyan mint mikor a romeszek a 28 as biciklibe 24 es kereket tesznek be lelőre ,mert akkor nem kell annyit tekerni alapon!! :D És azzal is egyetértek hogy az örökmozgók sem örökmozgók és csak az adott körülmények közt működnek. Bár egy mágnes 400 évig marad mágneses. Az azért jó hosszú élettartam. De ha azt vesszük a geotermikus hő is ingyen energia, csak 1 x kell lefúrni és megcsinálni. És amíg a föld magja forog addig termeli a hőt időjárástól függetlenül. Meg a nap is örökké süt. Na jó az űrben igen ,a földön már nem. De például az áramot lehet vezeték nélkül is továbbítani. És ez nem új felfedezés. Most nem a légmagos trafós mahaságra gondolok ,hanem irányított nyalábra. Japánba ezen régóta dolgoznak és 100 km távolságba minimális veszteséggel felvehető a rendszerrel leadott feszültség.
De ezt ne úgy gondoljátok el hogy vödörrel meriik az áramot. 2 napelemhez hasonló berendezésről van szó. Egyik adó másik vevő. De erre nem lehet villanyórát szerelni aszt nehogy már népszerű legyen!
Igen valóban ilyen csaló emberek is vannak.
Meg rengeteg találmány is rossz felé indul el azért kérdőjeles a működésük. Például ez a villanymotort összekötök generátorral elég érdekes. Én nem értem hogy működik. Kb ez olyan mint mikor a romeszek a 28 as biciklibe 24 es kereket tesznek be lelőre ,mert akkor nem kell annyit tekerni alapon!! :D És azzal is egyetértek hogy az örökmozgók sem örökmozgók és csak az adott körülmények közt működnek. Bár egy mágnes 400 évig marad mágneses. Az azért jó hosszú élettartam. De ha azt vesszük a geotermikus hő is ingyen energia, csak 1 x kell lefúrni és megcsinálni. És amíg a föld magja forog addig termeli a hőt időjárástól függetlenül. Meg a nap is örökké süt. Na jó az űrben igen ,a földön már nem. De például az áramot lehet vezeték nélkül is továbbítani. És ez nem új felfedezés. Most nem a légmagos trafós maraságra gondolok ,hanem irányított nyalábra. Japánba ezen régóta dolgoznak és 100 km távolságba minimális veszteséggel felvehető a rendszerrel leadott feszültség.
De ezt ne úgy gondoljátok el hogy vödörrel meriik az áramot. 2 napelemhez hasonló berendezésről van szó. Egyik adó másik vevő. De erre nem lehet villanyórát szerelni aszt nehogy már népszerű legyen!
"Japánba ezen régóta dolgoznak és 100 km távolságba minimális veszteséggel felvehető a rendszerrel leadott feszültség."
Erről mutass már pls valami linket, érdekelne nagyon ...
"De például az áramot lehet vezeték nélkül is továbbítani. És ez nem új felfedezés."
Na, például Tesla ilyesmivel is foglalkozott, az ionoszférát használta volna közegnek, többek között. Sőt az energiát is elég fura módon nyerte volna ki valamiből (ezt nem igazán értettem), de aztán rájött, hogy a Föld forgását lassította volna le, úgyhogy gyorsan elvetette az ötletet.
Fura egy pali volt... már ha igaz egyáltalán. :))
"...Föld forgását lassította volna..."
Ez egy baromság. Tesla okos ember volt, ilyet biztos nem feltételezett volna. Másrészt, mintha valaki valami japán kísérletet emlegetett volna komolyabb energiamennyiség wireless továbbítására, az érdekelne, nem valamiféle mendemonda ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!