Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Létezik ingyenenergia és ha...

Létezik ingyenenergia és ha igen milyen szerkezet tudja létrehozni?

Figyelt kérdés

Ha valaki tud tervrajzot akkor küldje el.De csak ha 120 %

hogy működik.

2011. aug. 16. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
100%

"PL:egy 2 KW-os motor hajtja a 5 KW-os generátort és ha nem hiányoztatok a matekóráról akkor rájöhettek hogy ez a gép termel 3KW-ot. "

Te drága kenyér! Ne haragudj meg érte de idióta vagy ha ezt ennyivel elintézed :D

Fizikatudás nulla! De javaslok valamit neked :) Hajtsd meg az 5kW-os generátorodat egy zseblámpaelemről működő 1 wattos motorkával, mindjárt "megmarad" majdnem az összes 5 kilowattod :DDDDDD

De azért ne nagyon propagáld a dolgot, mert kinevetnek az óvodások is :)

maci

2011. aug. 17. 12:53
 22/78 anonim ***** válasza:
Öcsém, és az eszedbe jutott már, hogy egy gép, ami több energiát termel, mint fogyaszt, abból hova a fenébe megy a plusz energia?!!! Mondjak neked még ilyet? Csernobili 4es reaktor, ott is pozitív volt a visszacsatolás... A géped is ugyanúgy elszállna a fenébe. Minimum egy rakat érzékelő, meg egy számítógép kéne, ami leszabályozza az egész rendszert 100%-ra, érdekes, egy ilyen videón sincs szabályzás, csak megy a gép utópisztikus egyensúlyban, mer az úgy reális...
2011. aug. 17. 13:15
 23/78 anonim ***** válasza:
maci, téged csúnyán trollkodnak éppen. Ne hagyd.
2011. aug. 17. 13:16
 24/78 anonim ***** válasza:
100%

"...de mondjátok meg konkrétan miért nem működhet ez a gép?(konkrétan technikailag)..."

És hogy legyen valami sejtésed a dologról... Például a Dízel-villamos mozdonyokban egy dízel motor hajtja meg a generátort, aminek az energiáját némi szabályozás után a villanymotorok megkapják. Nos ezek a dízelmotorok kb. 3-4 ezer LE teljesítményűek. Ha a te elképzelésed működne, akkor ugyan mi a fenének kellene ekkora teljesítményű dízel motor abba a szerencsétlen mozdonyba? Beraknánk egy aprócska motort ami meghajtaná a több-tíz kilowattos generátort és annyi is. Hurrá, nincs akkora füstölés, töredéke az üzemanyag felhasználás! Nem is értem, hogy nem jutott ez az eszébe annak a sok idióta műszaki szakembernek akik a mozdonyt tervezték annakidején.

Szóval ez, drága nagytudású nem szkeptikus barátom, valahogy úgy működik, Hogy ha te egy 5 kW-os generátorról szeretnél is levenni 5 kW teljesítményt, akkor minimum 5 kW + generátor vesztesége + a meghajtás vesztesége nagyságú teljesítménnyel kell meghajtsd! Sajnos...

De különben hány éves is vagy ? Mert kezdem azt hinni, hogy megcsapott a sötét energia ;)

2011. aug. 17. 13:40
 25/78 A kérdező kommentje:

Ok....figyu a gépek sok esetben többet tudnak mint ami ,,rájuk van irva,, szoval neked egy 8t-ra fejlesztett vontató elhúz 9 t-t is nehézkesen de el...

És mint mondtam már ha valaki komolyan adna rá pénzt megépiteném neki.Szóval működik igen értem hogy az elmélet és a fizika azt mondja hogy lehetetle de a gykorlat bebizonyitotta hogy működik ha nem hiszitek próbáljátok ki.

2011. aug. 17. 14:03
 26/78 anonim ***** válasza:

"Szóval működik igen értem hogy az elmélet és a fizika azt mondja hogy lehetetle de a gykorlat bebizonyitotta hogy működik ha nem hiszitek próbáljátok ki."

Nem próbáljuk ki, mert nem működik. Ezen teljesen felesleges vitatkozni.

"neked egy 8t-ra fejlesztett vontató elhúz 9 t-t is nehézkesen de el..."

Te kevered a szezont a fazonnal. Egy generátoron az 5 kW felírat azt jelenti ez a névleges teljesítménye a készüléknek. Persze tud az többet is, csak jobban melegszik, meg nem tartósan , bla bla bla...

Ez igaz, de könyörgöm... Hogy leadjon 5 kW teljesítményt mindenképp meg kell hajtanod legalább annyival! A két dolognak egymáshoz semmi köze, ne keverd már ide!

maci

2011. aug. 17. 14:13
 27/78 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem hiszitek próbáljátok ki."

Már kipróbáltam, kb. 8 éves koromban, sőt több ismerősöm is. És egyikünknek sem működött. Azóta tanultuk, hogy miért, sőt már értjük is. Te is menj végig ezen a folyamaton. Sok sikert, én drukkolok neked! :)

2011. aug. 17. 14:46
 28/78 anonim ***** válasza:
100%

"egy 8t-ra fejlesztett vontató elhúz 9 t-t is"

Igen, de többet is fogyaszt! Lehet, hogy 20 tonnát is elhúz, de akkor meg még többet fogyaszt. És ez a lényeg, hogy amennyit kiveszel pl egy generátorból, minimum annyit kell betáplálni. Meg fogsz tudni hajtani egy 2kW-os motorral egy 5kW-os generátort, de abból a generátorból csak 2kW-ot fogsz tudni kivenni! (Mínusz veszteség, tudom.) Ha azt mondod neki a 2kW után, hogy "aggyá' még enerdzsit, mert 5kW-ot is tucc te", akkor azt mondja, hogy jó persze, csak akkor kérem a tengely hajtásával előbb betáplálni 5kW-ot.

2011. aug. 17. 15:00
 29/78 anonim ***** válasza:

A kilowattos példádnál leestem a székből.

Most menj vissza az óvodába, mert ez már maradandó!

Tényleg ennyire hü*ye vagy? Erre nincs szebb szó, ha ennyire primitíven vitatkozol, hajrá.

Én már csak röhögök rajtad.

Észérvekkel jöttek előttem hatan, olvasd el, és vedd úgy, hogy be kopipasztéztam ide.

Eszes.

G.

2011. aug. 17. 16:31
 30/78 A kérdező kommentje:
Ok.....tegyük fel hogy nem működik.....még van egy csomó gép.
2011. aug. 17. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!