Létezik ingyenenergia és ha igen milyen szerkezet tudja létrehozni?
Ha valaki tud tervrajzot akkor küldje el.De csak ha 120 %
hogy működik.
Édes istenem ez a vicc kategória lenne?
Tessék, vegyük komolyra a dolgot. Én hajlandó vagyok elmenni közjegyzőhöz. Letétbe elhelyezni 1.000.000 Ft-ot. Aki állítja épített ilyet, jön velem, szintén letétbe helyezi az 1 millát. Bárki, aki mutat nekem olyan mágneses vagy akármilyen ÉS MŰKÖDŐ ingyenenergia gépet, ami valóban több energiát ad le mint amennyit bármilyen úton módon felvesz, avagy bármilyen úton módon belejuttatunk, az viheti a pénzt. Ha nem sikerül a dolog viszem én az ő pénzét. Minden más szófosás időfecsérlés, és teljesen felesleges...
maci
Kedves kérdező, tőled meg úgy halkan megkérdem...
Minek neked működő gép tervrajza ("De csak ha 120 %
hogy működik."), ha magad is megépítettél egyet?
maci
Tökéletesen tisztában vagyok vele, ezért szerettem volna finoman a tudtára adni, hogy "kicsit" üti egymást a kérdése meg azon kijelentése miszerint épített egyet kicsiben...
maci
A video roppant érdekes.
Egyetlen dolog az ami elgondolkodtat.
A manus, aki bemutatja, miért a sufniban tartja ezt a példányt?
Miért nem a háza energiaellátását szolgáló "kazánházban" van ez a szerkezet? A lakása miért nem erre van kötve? Vagy ebből a kütyüből egy tucatra?
Hogy igaz-e ez a történet, vagy kamu?
Első lépésként az áramszolgáltatóját kell megkérdezni, hogy fizet-e áramszámlát. Ha nem, csak akkor foglalkoznék tovább a sztorival.
A fizika elég egzakt tudomány, és az elektromossággal és mágnesességgel foglalkozó törvényei konzervatív erőterekben igaznak bizonyultak. Voltak, vannak próbálkozások nem konzervetív terekkel, de eddig még minden ilyen jellegű feltaláló nagyon kemény villanyszámlákat fizetett... az állítólagos ingyenenergia ellenére...
Én macival értek egyet.
És hiszem, ha látom. (és szét is szedhetem, hogy mit is rejt, mert pölö az akksi nem szép dolog...)
G.
Tik szkeptikusok már ne haragudjatok a kifejezésért de buták vagytok mint a föld azt megértem hogy nehéz elhinni hogy létezik ilyen gép de mondjátok meg konkrétan miért nem működhet ez a gép?(konkrétan technikailag)
Ahoz nem kell lenni fizikusnak hogy rágyere hogy ez a gép működik PL:egy 2 KW-os motor hajtja a 5 KW-os generátort és ha nem hiányoztatok a matekóráról akkor rájöhettek hogy ez a gép termel 3KW-ot.
Azért nem vagyok miliomos mert anyagi korlátaim vannak!
Az egy millióra való fogadós mukinak pedig:ez a gép jelenleg a haveromnál van ha adsz 2000 eurót akkor épittek neked egy 50 KW-os generátort!
+ 1 mm-es darabokra szétszedhetitek.
Nem vagyok csaló. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!