Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Létezik ingyenenergia és ha...

Létezik ingyenenergia és ha igen milyen szerkezet tudja létrehozni?

Figyelt kérdés

Ha valaki tud tervrajzot akkor küldje el.De csak ha 120 %

hogy működik.

2011. aug. 16. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:

Linkelhetsz ide akármit, attól még mindig pontosan 0% az ingyenenergia.

Napelemeket, szél- és vízerőműveket kell építeni, azok valóban ingyen vannak...

2011. aug. 18. 10:51
 42/78 A kérdező kommentje:
OK.............szerintem itt az ideje hogy lezárjuk ezt a témát szovaaal téma lezárva!!!!!(mert már nincs kedvem vitatkozni)
2011. aug. 18. 11:09
 43/78 anonim ***** válasza:
100%

Nézd. Hiába erőlteted a dolgot, egyelőre nincs olyan eszközünk, ami ésszerű ráfordítással úgy termelne neked energiát, hogy ne kellene azt valahonnan ténylegesen kinyerni. Ha volna ilyen akkor láthatnád a híradásokban hogy tessék itt a házam van benne 3 TV hűtő, világítás, fűtés meg minden, és tessék itt vannak a közüzemi számláim, mind 0 (nulla) befizetendő összeggel, mert az energiám INGYEN van ebből a szerkezetből. Ilyet ezeddig SOHA nem láttál, láthattál (Szerinted miért nem??????). Nem véletlen....

Klasszikus ingyenenergia pl az atomenergia, ahol az atomi szinten létező hatalmas energiát ki tudod nyerni. A baj csupán annyi, hogy olyan eszközöket igényel amik meghaladják egy átlagember anyagi és műszaki képességeit. Aztán ott van a Napenergia. Ez már lényegesen egyszerűbb, mert csupán a megfelelő -bár nem túl olcsó- eszközök meglétével már hozzájuthatsz valóban ingyen energiához.

Amire te gondolsz, az esetleg az ún. térenergia lehetne. Ezzel csupán az a baj, hogy nagyon-nagyon vitatják a puszta létezését. Persze mindenféle mendemondák terjednek, és persze mindenki ismer olyasvalakit, aki látott már olyan embert akinek a szomszédjának már működő példánya van, vagy épp ezen készülékek valamelyikének a tervrajzával is rendelkezik. Itt meg annyi a probléma hogy a fellelhető tervrajzok tervek, leírások videók mind mind sántítanak. Ködösítenek, és nem véletlenül sehol nem adnak pontos méreteket, adatokat. Ezeddig bármennyit is láttam egytől egyig csalás volt, egyik se működőképes.

2011. aug. 18. 11:12
 44/78 A kérdező kommentje:
Ha érdekel a térenergia akkor ird be free-enrgy.hu és menj rá hogy ingyenenergia,az oldal alján találsz valami ilyet:hogyan lehet a teret megfaragva energiát nyerni
2011. aug. 18. 21:19
 45/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogom... és tudod hogy miért nem? Mert nálunk sokkal okosabbaknak se sikerült -legalábbis bizonyítottan- megoldani. Drágább az én időm, mintsem ezzel vesződjek. Persze figyelemmel kísérem az eseményeket, de én magam ebbe nem szeretnék kísérletezgetéssel sok pénzt és időt beleölni!
2011. aug. 19. 10:33
 46/78 anonim ***** válasza:

Perverz kíváncsiságomnak eleget téve megpróbáltam ránézni, de csak egy üres oldal jött be, miután kiegészítettem még egy 'e' betűvel a linket, amit bedobtál.

De amúgy persze sok ilyen van, sőt az első komment is az enyém volt a linkkel, úgyhogy tudom. Az a baj ezekkel, hogy olyanoknak szólnak, akik nem értenek hozzá. A magyarázatok is ilyenek, meggyőzően hangzanak, de nincs mögöttük semmi. Én innentől már "csak" hit kérdése a dolog. Ha hiszel benne, semmi gond, a Jehovásokkal sincs semmi bajom, amíg nem akarnak meggyőzni valamiről. Itt is ez a helyzet, minél jobban meg akarsz győzni minket (vagy bárkit, aki ért a fizikához), hogy ezek működnek, annál nagyobb lesz az ellenállás.

Hogy az eredeti kérdésedre válaszoljak:

Igen / szélturbina, napelem, napkollektor, stb., de ezek sem a semmiből csinálnak energiát. :))

2011. aug. 19. 10:53
 47/78 anonim ***** válasza:

Hajjaj. Már fórum született lassan :D

Látom vannak kételkedők is meg bizonygatók is.

Arra az 1 millára azért igényt tartanék én is ha csak ennyin múlik. De maci ércsd már meg ,hogy nem lehet ezeket a gépeket levédetni mer ahogy mondod a megmaradás törvénynek ellentmondanak :P

Amúgy haveromnak van egy primitív konstrukció. Fából van ácsolva ő is a sufniban tartja. bár arról értelmes energiát nem lehet levenni csak amolyan demonstráció.

Szedd össze az 1 millát akkor.

2011. aug. 19. 11:51
 48/78 anonim ***** válasza:
100%

Én értem hogy nem lehet levédetni. Ezzel nincs is semmi baj. Azzal van amikor azt mondják hogy mágneses motorral, meg megforgatott generátorral, meg a fülem tudja milyen módon megcsapolják a tér / mágnesesség energiáját. No ez az ami nem működik. Az egyetlen olyan gép amit elismerten működik ha a környezeti feltételek adottak, az a szomjas kacsa...

[link]

...ami ügyesen kihasználja a speciális környezetet. így ez sem igazán örökmozgó. És nagyon energiát kicsatolni se lehetne belőle, bár kétségtelen a mozgása fennmarad, ha a körülmények állandóak. Nahh de ez olyan, mint a napelemre kötött villanymotor, ami ha fényt kap forog.

Az én millióm megvan, szedd össze a tiedet...

maci

2011. aug. 19. 12:18
 49/78 anonim ***** válasza:
100%

@11:51

"nem lehet ezeket a gépeket levédetni mer ahogy mondod a megmaradás törvénynek ellentmondanak"

Az egy dolog, ezért szoktak homályosan fogalmazni az ilyen szabadalmak nagy részébén, és megkerülni a problémás részleteket. Szóval ez még önmagában nem lenne akadály.

"Amúgy haveromnak van egy primitív konstrukció"

Működik? Hány hónapja/éve megy folyamatosan? Komolyan kíváncsi vagyok!

"ércsd"

A 'c' és a 't' elég messze van a billentyűzeten, hogy elgépelés legyen. :DDD

2011. aug. 19. 13:34
 50/78 A kérdező kommentje:
olvastam egy cikkben miszerint teslának sikerült inygenenergiát létrehozni de azóta semmi....szerintetek teslának sikerülhetett és halála után a gép tervei titokban mardtak mindenki számára?
2011. aug. 20. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!