Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mik ezek a drónok és főleg...

Mik ezek a drónok és főleg mit spréznek a levegőbe 3:30-nál?

Figyelt kérdés
[link]
jan. 15. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
79%

"de nem is viselkedek úgy mint akit tudja a tutit"

Tényleg nem? Mert a #14-es válaszban kerekperec kijelentetted, hogy na meg is van az igazság.

jan. 16. 17:14
 52/76 A kérdező kommentje:

51

De hisz a 14-ben egy factcheck oldalt linkeltem, azt hittem szeretitek az ilyen oldalakat és nemigen kérdőjelezitek meg amiket írnak.

jan. 16. 17:19
 53/76 anonim ***** válasza:
52: Tehát mégis konteós vagy...
jan. 16. 17:20
 54/76 A kérdező kommentje:

53

Factcheck = konteó?

jan. 16. 17:22
 55/76 anonim ***** válasza:
#52 Ja igen, az arabok a megbízhatóságukról híresek.
jan. 16. 17:26
 56/76 A kérdező kommentje:

55

Tehát amerikai vagy angol factcheck oldalt fogadsz csak el? Mert csak ők megbízható népek?

És még rasszista is…

jan. 16. 17:30
 57/76 anonim ***** válasza:
84%

#56 Pont ez a lényeg, hogy egy factcheck oldal nem lenne szabad hogy a nemzetiségre alapuljon. A misbar viszont lépten-nyomon mindenhol hirdeti, hogy ők bizony arabok. Normál esetben a nemzetiségnek semmi köze nincs ehhez, így ezt szóba sem hozzák. A misbar szóba hozza, sőt, konkrétan hirdeti, illetve a cikkeik javarésze is az arab országokra fókuszál.

Az pedig egy köztudott tény, hogy az arabok hatalmas pénzeket ölnek a nemzetközi imázsuk javítására, de ez csak a látszat, a felszín alatt egy romlott erkölcstelen térség az egész. Ez nem rasszizmus, hanem tény. És ez az oldal is pontosan ezt a célt szolgálja: imázsjavítás. Ezért tartják fontosnak megemlíteni, hogy arabok és ezért foglalkoznak javarészt arab cikkekkel. Mindezt angol nyelven, szóval nyilvánvalóan nem az araboknak írják őket, hanem a világnak. És ez a cél, amit az oldal képvisel, kéz a kézben jár az elfogultsággal, ami más néven megbízhatatlanság.

Ennél egyértelműbb nem is lehetne, csak neked nem áll össze a kép.

jan. 16. 17:42
 58/76 anonim ***** válasza:
79%
56: nem én vagyok az 55-ös. De hiába "factcheck" oldal, annak a megbízhatóságát is ellenőrizni kell. Én is indíthatok factcheck oldalt, és kérdés mennyire lesz megbízható. Amíg egy ilyen dologra csak egy darab factcheck találat van addig azt is kellő kritikával kell fogadni. És nem biztos, hogy egy "állítás" megállja a helyét. A tudományban is ha valaki valamit állít valamit ami nagyon új, arra több egymástól független bizonyítékot várunk (kivéve ha valami nagy ökörség, és az első bizonyítás már egyértelműen cáfolja, a többit akkor minek elvégezni). Aki ebben mozog ezt egészen hamar megtanulja. Az interneten meg a legfontosabb: "forrás kritika" és a "források összehasonlítása". Pl. bedob valaki valami nagy ökörséget, és mindenki rábukik, és lehozza pl. 50 netes oldal, de látszik, hogy ugyanaz a fogalmazás akkor az nem azt jelenti, hogy 50-en ellenőrizték, hanem van 50 balek aki "átvette".
jan. 16. 17:42
 59/76 anonim ***** válasza:
82%

Pont ez a szép a tudományban: hogy az ilyen ökörségek elég hamar kiderülnek.

Aki ért hozzá, annak azonnal - aki nem ért hozzá, de amúgy értelmes, annak kicsit később, de neki is kiderül.

Arra kíváncsi vagyok, hogy a kérdezőnek mikor derül ki.

jan. 17. 08:25
 60/76 A kérdező kommentje:

59

Miért neked mi derült ki? Ha eddig tudtad, hogy mit permeteznek miért nem írtad meg nekünk?

jan. 17. 08:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!