Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A cannabis tényleg gyógyító,...

A cannabis tényleg gyógyító, lazító, stresszcsökkentő hatással van az emberre?

Figyelt kérdés
tegnap 14:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
30%
Pióca jobb
tegnap 15:03
 2/28 anonim válasza:
70%

Igen..de én mondjuk ha van olyan hónapot hogy mindennap azt szívom, akkor már egyáltalán nem max csak be altat..na ilyenkor szoktak jönni inkább a keményebb szerek. Kezdődik a speed-el tabikkal majd kristály koksz utána.

Egy idő után meg valamikor csak megerősíti a lelki gondjaim, aztán még tisztán is jobb minden. De ha ésszel van csinálva alapesetben igen

tegnap 15:17
 3/28 anonim ***** válasza:

#1 - és az éti csigák pucér testen való mászatásához mit szólsz?

😃

Nekem ez a kedvenc stresszoldó praktikám!

😁

tegnap 15:18
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz! :O O_o
tegnap 15:26
 5/28 A kérdező kommentje:
és a cannabis jó?
tegnap 16:38
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne

En például 4 Órán keresztül tartó pánikrohamot kaptam tőle és brutális látomásaim voltak. Tényleg nagyon jó volt

tegnap 16:44
 7/28 T. Feri ***** válasza:
43%

Ez a Nobel-díjas azt mondja, hogy egy idő után már szer nélkül is transzba tudott kerülni. A Nobel díjas ötlete is ilyen állapotban jött.

https://www.youtube.com/watch?v=zaXKQ70q4KQ

tegnap 17:15
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
T. Feri - az LSD, nem pedig cannabis!
tegnap 18:08
 9/28 T. Feri ***** válasza:
53%
#8 Az nekem egy kutya. Én nem vágyom semmi idegen anyagra, főleg, ha a gondolkodásomat eltorzítja. Én magamként szeretem magam.
tegnap 18:19
 10/28 TappancsMancs ***** válasza:
68%
Ezzel az erővel minden kábítószer "stresszcsökkentő" és nekem gyanús, hogy miféle lobbiktól származhat az ötlet. Röviden ne kábítószerekkel csinálj stresszcsökkentést.
tegnap 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!