Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen növényben van még thc?

Pap Oliver 1986 kérdése:

Milyen növényben van még thc?

Figyelt kérdés

2019. júl. 19. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Hónap vége van tesó? :D
2019. júl. 19. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
A kenderben még van.
2019. júl. 19. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudok róla, hogy a Cannabis genuszon kívül bármiben is kimutattak volna THC-t, talán néhány közel rokon genuszban lehetséges. Elég sok gén kell a bioszintéziséhez, ami valószínűtlenné teszi azt, hogy máshol is egy az egyben megjelenjen a THC alkaloida. Máskülönben viszont van egy csomó olyan növény, ami kölcsönhatásba tud lépni az endokannabiol-rendszerrel, vagyis teljesen más kémiai szerkezetű anyagokkal ugyan, de hasonló biológiai hatást tudnak ezek is elérni.
2019. júl. 19. 14:48
 4/7 anonim válasza:
0%
Diófa levél, fekete tea-
2019. júl. 19. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Amelyiket csak akarom. Genetikus vagyok. :-)
2019. júl. 20. 00:18
 6/7 anonim ***** válasza:

#5: Tetszik! Én is genetikus vagyok, üdv kolléga.

Egyébként élesztőbe tényleg belerakták, nem?

2019. júl. 20. 00:49
 7/7 anonim válasza:

5-6 génkezeljetek már nekem valami gazt.. csóján vagy tyukhur is jó lesz - csak legyen benne jó sok thc meg egy kis cdb is.. aztán küldjetek magot..

A füvet már úgyis génkezelték a Csehek azt hiszem, de valami gázosan erős lett, és problémák vannak vele.

Nekem csak egy gyenge gaz, vagy virág kéne amiért nem büntet a rendőr, és nyugodtan tudok aludni tőle :)

2019. júl. 20. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!