Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A cannabis tényleg gyógyító,...

A cannabis tényleg gyógyító, lazító, stresszcsökkentő hatással van az emberre?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
18%
A normális csár magas thc és cbd tartalommal természetesen gyógyhatású. Rengeteg fizikai és mentális betegségre az egyetlen gyógymód konkrétan. De azért mértékkel, mert ha túlzásba viszed akkor már nem olyan jó.
tegnapelőtt 19:40
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Már akinek. Attól függően hogy az agyad melyik részén van több THC receptor, szorongást is kelthet. És ez nem ritka jelenség. Én több félét is próbáltam, de mindegyiktől csak szorongtam és lebutultam.

Szerintem az orvostudomány mar tart ott, hogy hatásosabb és biztonságosabb szereket adjanak nyugtatónak, kevesebb mellékhatással.

tegnapelőtt 19:44
 13/30 anonim ***** válasza:
34%

"Szerintem az orvostudomány mar tart ott, hogy hatásosabb és biztonságosabb szereket adjanak nyugtatónak, kevesebb mellékhatással."

Az orvostudományt is többféle érdek mozgatja...:(

tegnapelőtt 20:16
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem tart ott.

A kender legalább természetes és nem valami laborban kikevert méreg. Azoknak is a betegtájékoztatóján több a mellékhatás mint égen a csillag.

tegnapelőtt 20:20
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

14.

"és nem valami laborban kikevert méreg"

Köszönjük, ezzel a mondatoddal mindenkinek bizonyítottad, hogy semmit sem tudsz a gyógyszerészetről.

Teljesen mindegy, hogy valami természetes, vagy sem. Ugyanúgy a hatóanyag számít. Az mindegy, hogy hogyan jutnak hozzá, a végeredmény a lényeg. A fűre csak azért nincsenek kiírva mellékhatások, mert nem gyógyszerként van kezelve. Ha úgy lenne, ugyanúgy lehetne mindent olvasni a csomagolásán.

Amúgy teknikailag a cannabis is méreg, mert lehet mérgezést kapni túladagoláskor. [link]

Nem kevésbé méreg, mint egyéb túladagolható szerek.

tegnapelőtt 20:44
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

"A normális csár magas thc és cbd tartalommal természetesen gyógyhatású."

Mi az a csár?

tegnapelőtt 20:51
 17/30 anonim ***** válasza:
81%
THC-nek közismerten nyugtató és fájdalomcsillapító hatása van, viszont egyértelműen van összefüggés a demencia (elbutulás) és a THC fogyasztás között.
tegnapelőtt 22:09
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de...

Bármilyen tudatmódosító szert csak orvosi kontroll mellett szabad használni. Vagy szórakozásra, de akkor stabil, kiegyensúlyozott lelkiállapotban. Ha kúrálni akarod magadat vele, abból nagyon könnyen baj lesz.

Illetve jelentős egyéni különbségek vannak a hatásban. Van, aki nagyon hamar bealszik tőle, én meg konkrétan nem bírok elaludni, amíg bennem van, úgy kergetik egymást a gondolatok. Pedig darabra ugyanaz a növény, hasonló adagolásban.

tegnapelőtt 22:24
 19/30 anonim ***** válasza:
12%
Demencia az nincs. Krónikus fogyasztóknál romlanak bizonyos kognitív képességek, de ezek jobbára reverzibilisek.
tegnapelőtt 22:27
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Neoliberális propaganda!
tegnapelőtt 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!