Mire használják a cannabis oil nevezetu szert? Mármint a cannabisz olajat? Mongyuk ha bekened vele a cigit az ugyan olyan hatast ad mint a a cannabis? Vagy csak maszirozni szoktak vele? Nekem ez magas
CBD olaj. Nincs pszichoaktív hatása, ez egy hatékony gyógyszer ami bizonyítottam megöli a rákos sejteket, megszünteti az ízületi gyulladást, enyhíti a sclerosis multiplex tüneteit és szorongást, elnyomja a Parkinson-kór, tourette szindróma és pánikbetegség tüneteit, illetve csökkenti a magas vérnyomást.
Baromi drága és még nem mindenhol legális, nálunk igen.
"A nemesített hibrid kendermag (Cannabis sativa = "hasznos kender") nem tartalmaz THC-t, ezért tudatmódosító hatással nem, viszont megszámlálhatatlan értékes élettani hatással rendelkezik."
Ha kannabisz olajról és nem cbd olajról kèrdezel akkor az egy bagyon erős kivonat.
Szinte csak a kannabidoilok találhatók benne.
Csak is az ha nem kevered olajjal.
Gyógyászati celra használják.kúlsőleg belsőleg.
Cigarettára téve erős betépèst okoz
De én oralisan juttatnàm a szervezetembe több szempontból is.
Ez nem tanàcs csak én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!