Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mik ezek a drónok és főleg...

Mik ezek a drónok és főleg mit spréznek a levegőbe 3:30-nál?

Figyelt kérdés
[link]
ma 15:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

11

Okostojás? Akkor meg hová tűnik hirtelen a köd? Vagy a fizikai szabályai váltakoznak?

ma 17:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor meg hová tűnik hirtelen a köd?"

Sehová nem tűnik, csak te nem látod (legalábbis nem annyira élesen), egyszerűen ez a jelenség a fényszóródás. Ugyanezért látszik pl a lézer a füstben.

ma 17:36
 13/21 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Kérdező, ez a helikopter szindróma. :)
ma 17:51
 14/21 A kérdező kommentje:

Na Google keresőn kívül meg is találtam.

[link]

Tehát a felvétel Kínából ered és 2022-ben a Covid ellen permeteztek.

ma 17:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
És érted, még kajak el is hiszi.
ma 18:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Adok tippet a válaszokban kapott képekhez. Keress rá a Tyndall-jelenségre.
ma 18:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egy olyat olvastam egy (nem túl tudományos oldalon), hogy a permetezett anyag "Argon-pentoxid" (nem röhög, ezt komolyan leírták...), és álítólag ugyanezt használják a chemtrailnél is. Csak itt már drónokról szórják.
ma 18:46
 18/21 A kérdező kommentje:

19

És annak mi a hatása?

ma 18:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
19 az argon nem nemesgáz? Csak egy haveromnak kérdezem, én sosem voltam jó kémiából...
ma 18:58
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
21: Ezért írtam, hogy "nem röhög". Igen az Argon pentoxid nem létező vegyület. Eleve a pentoxidok instabilok szoktak lenni, Argonnal meg nem tud az oxigén vegyületet alkotni.
ma 19:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!