11/21 A kérdező kommentje:
11
Okostojás? Akkor meg hová tűnik hirtelen a köd? Vagy a fizikai szabályai váltakoznak?
ma 17:30
12/21 anonim válasza:
"Akkor meg hová tűnik hirtelen a köd?"
Sehová nem tűnik, csak te nem látod (legalábbis nem annyira élesen), egyszerűen ez a jelenség a fényszóródás. Ugyanezért látszik pl a lézer a füstben.
13/21 A nagy Levin válasza:
Kérdező, ez a helikopter szindróma. :)
14/21 A kérdező kommentje:
Na Google keresőn kívül meg is találtam.
Tehát a felvétel Kínából ered és 2022-ben a Covid ellen permeteztek.
ma 17:55
16/21 anonim válasza:
Adok tippet a válaszokban kapott képekhez. Keress rá a Tyndall-jelenségre.
17/21 anonim válasza:
Én egy olyat olvastam egy (nem túl tudományos oldalon), hogy a permetezett anyag "Argon-pentoxid" (nem röhög, ezt komolyan leírták...), és álítólag ugyanezt használják a chemtrailnél is. Csak itt már drónokról szórják.
18/21 A kérdező kommentje:
19
És annak mi a hatása?
ma 18:48
19/21 anonim válasza:
19 az argon nem nemesgáz? Csak egy haveromnak kérdezem, én sosem voltam jó kémiából...
20/21 anonim válasza:
21: Ezért írtam, hogy "nem röhög". Igen az Argon pentoxid nem létező vegyület. Eleve a pentoxidok instabilok szoktak lenni, Argonnal meg nem tud az oxigén vegyületet alkotni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!