Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mik ezek a drónok és főleg...

Mik ezek a drónok és főleg mit spréznek a levegőbe 3:30-nál?

Figyelt kérdés
[link]
jan. 15. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 TappancsMancs ***** válasza:
84%
Hát szerintem sem spray, hanem a drón leszállóhely megvilágító alsó fénye.
jan. 15. 19:29
 22/76 TappancsMancs ***** válasza:

Aha... néztem a linket. Mondjuk amit a kérdésben mutattál ott erősen vágott a videó és azon tényleg nem látszik biztosan a permetezés és az alapján valóban jók a válaszok, míg a másik linken tényleg más. Amúgy azt írja, hogy Kínában készült valahol, de ez még inkább megint egy kérdőjel. Viszont van a videóról 2022-es feltöltés is, tehát az biztos, hogy nem New Jersey a helyszín.

Viszont nem valami jó a 14/-es linkjén a prinstcreenek dátuma, mivel a képek 2024-es dátumúak. "Gabriella Iglesias" is 2024-es és "Robin Monotti" is 2024-es.

Az még nem biztos szerintem, hogy Kína, de biztosan régebbi videó.

Youtube / "НН - Новото нормално"

Drones spray chemicals against covid in China

feltöltés: 2022. nov. 27.

https://www.youtube.com/watch?v=1tIoGyrvsfU

Egy másik régebbi feltöltés "Haye Kesteloo"-tól 2022. december 6-án.

[link]

Youtube / "Insider News"

China Using Drones To Disinfect Public Spaces in Cities and Towns

2022. nov. 28.

https://www.youtube.com/shorts/C0gjL5Kq-wE

Facebook / "Šviesos Švyturys"

2022. november 21.

[link]

jan. 15. 20:34
 23/76 anonim ***** válasza:
89%
Argon-pentoxid... és a sok 8 osztályos konteós farok meg simán benyeli.🤣 "Mi a hatása" Mi lenne? Mindmeghalunk...meghal még a halál is tőle, annyira halálos! Sőt, maga a Sátán!🤣
jan. 15. 21:00
 24/76 anonim ***** válasza:
82%
23 nana, szerintem 8.-ban tanultuk. Ha nem 7.ben a nemesgázokat, ha nem is részletesen.
jan. 15. 21:11
 25/76 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Argon-pentoxid. Én sejtem miért ezt a nevet adták neki. Mert benne van, hogy "toxid". Így még félelemkeltőbb az egész chemtrail-es történet.
jan. 16. 02:50
 26/76 A kérdező kommentje:

25

Az a lényeg, hogy te tudod tutira mi zajlik az égben, mindent azonosítottál és emiatt nincs ok a pánikra.

jan. 16. 09:00
 27/76 anonim ***** válasza:
82%
#26 Mert te azonosítottad? Nem? Akkor 🤫
jan. 16. 09:12
 28/76 anonim ***** válasza:
Persze, ő mindent azonosított: kikutatta a Facebook-on meg a Youtube-on.🤣
jan. 16. 09:22
 29/76 A nagy Levin ***** válasza:
77%
# 26, az biztos, hogy nem pánikolok minden f@szság miatt. Mellesleg egy google kereséssel te is kiderítheted, hogy nincs ilyen vegyület. És ha már ott vagy keress rá arra is, hogy forráskritika.
jan. 16. 09:24
 30/76 A nagy Levin ***** válasza:
#26, mellesleg a 25-ös hozzászólásomat nem kimondottan neked írtam, hanem általánosságban.
jan. 16. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!