Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Miért van még mindig rákkeltő...

Miért van még mindig rákkeltő anyagok üdítőkben, krémben stb. amikor már rég tudják, hogy rákkeltő?

Figyelt kérdés
szept. 13. 15:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
ezért is van kitiltva minden olyan helyről, ahol mások egészségét károsíthatja
szept. 16. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/35 sadam87 ***** válasza:

#31

Pl. utca?

szept. 16. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/35 anonim ***** válasza:

#31

Pl autó utastere?

szept. 16. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/35 EagleHUN ***** válasza:

"Sosem készült exkluzív tanulmány, amely szerint rákkeltő lenne. Összefüggést találtak, de korrelációt nem. Ez azt jelenti, hogy a megfigyelt embereknél semmi sem bizonyítja, hogy a daganatot valóban az alkohol okozta."


De már kivizsgálták és tényleg az okozza. A hatásmechanizmusa pedig az hogy lemossa a belekről a védőnyákot.

Így mostmár biztos hogy minden alkohol elősegíti a ( bél ) rák kialakulását.

Sok orvos emiatt már a napi 1 kis pohár vörösbort vagy a napi 1 doboz gyengébb sört sem ajánlja mármint régen.

szept. 17. 00:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 35/35 anonim ***** válasza:
91%

"De hivatalosan is rákkeltő"

Kérdező eszel húsvétkor sonkát? Ugye igen. Nos tudjál róla, hogy nátrium nitrittel van pácolva. Ez van a nitrites pác-sóban. Hivatalosan is rákkeltő. Mégis megveszed, vagy ha kínálnak, akkor megeszed. A te döntésed.

szept. 17. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!