Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Ritkán előfordult 1-1 napon,...

Ritkán előfordult 1-1 napon, hogy a nap folyamán repülőgép zaját hallottam erősen, mintha alacsonyan repülnének, de bárhogy meresztgettem a szemem, nem láttam a repülőt. Ez egy nap többször is megismétlődött. Mi lehet ez? / Hogyan lehet ez?

Figyelt kérdés
Múltkor is volt némi felhő az égen, de közel sem annyi, hogy ne vehettem volna észre a repülőt, mégsem láttam, pedig szokatlanul nagy zajt csaptak aznap. (Magyarországon.)

2024. ápr. 20. 15:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Valóban ez is számít.
2024. ápr. 20. 18:14
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg halucinálsz. Túl sokat vagy épp túl keveset szedsz valamelyik gyogyszerből.
2024. ápr. 20. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"amiket én hallottam, azok magasabban repültek elvileg"

Lehet. A pontos helyszín és a katonai gyakorlások ismerete nélkül lehetetlen megmondani hogy pontosan mit hallottál. Az biztos, hogy a katonai gépek jóval-jóval hangosabbak, dübörgősebbek mint bármelyik gép.

"persze nem tudni, mennyire tartják be"

Abban biztos lehetsz hogy fél centi pontosan betartják. Ellenőrzött légterekben és annak közvetlen közelében vannak. Ott nem lehet szórakozni azzal hogy kicsit továbbmegy, mert annak komoly következményei lesznek. Letagadni sem tudja, mert mind a katonai, mind a polgári radarokkal pontosan követnek minden gépet. A légiforgalmi irányítók azonnal észreveszik ha nem marad a kijelölt légtérben, útvonalon egy gép.

Volt is ebből gond kb 10 éve. Majdnem nekimentek egy wizzair gépnek :D

"valami világoskékes-világosszürkés a Gripenek alja, hogy nem láttam."

Google képkereső?

2024. ápr. 21. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!