Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A fertőző betegségek modern...

A fertőző betegségek modern kezelése és hogy nincs mennyiségi éhezés, az ellensúlyozza a totális mozgáshiányt, alváshiányt és minőségi éhezést?

Figyelt kérdés

Mindig vitába kerülök emberekkel a várható élettartam kapcsán.

A tág környezetemben a most 50-60 körüliek többsége meghal vagy súlyos beteg és jóval kevesebb, aki túléli ezt a kort.

Szerintem a várható élettartam drasztikusan csökkenni fog.

A gyerekek már nem játszanak odakint 10-15 éves korukig, a tini fiúk nem fociznak odakint.

A felnőttek semmit se mozognak, mert a munkakörök döntő többsége egyhelyben álló vagy ülő.

Az étkezés 2 fajta finomított gabonából, húsokból, cukorból áll. A többség túlsúlyos, de aki nem, annak se feltétlen egészséges az egyoldalú étkezés.

A levegő meg irgalmatlanul szennyezett. Ahogy a víz és a talaj is.

Ha nincs igazam és a korosztályom nálam szerencsésebb genetikájú tagjai hosszan fognak élni, annak mi a TUDOMÁNYOS oka?

Oké, hogy a fertőzéseket kezeljük, de mi lesz a krónikus bajokkal?

Ha valaki nem eszik rostosat, vitamingazdagon és nem mozog semmit, az hogyan tud 70-80 évig élni?

Meg tudtok győzni valahogy? (Bár akkor más hobbiba vágok a rendszeres sport helyett.😅)

Tudományosan mi írja felül a sose látott módon kevés mozgást, a rengeteg szénhidrátot és a fekete tüdőt?

2023. máj. 30. 10:23
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Ha mindenki eltüzelné a saját szemetét - legalább vidéken - akkor sokkal tisztább lenne ez a világ.

A szakszerűtlen fatüzelés a legveszélyesebb füstgázok forrása. A poliolefinekből készült csomagolóanyagok beadagolása gyorsítja a vaskályha felhevülését az üzemi hőmérsékletre, amikor már tisztán ég benne a fa is.

2023. máj. 31. 20:10
 52/59 A kérdező kommentje:
Tudtommal a hulladék elégetése elég speckó körülmények között zajlik, hogy ne okozzon a lakosságnak egészségügyi károkat - lásd a mindenhonnan látható HuHa.
2023. máj. 31. 20:17
 53/59 anonim ***** válasza:
Azt viszont nem tudod, hogy mi zajlik a világ 95%-ban. Talán azt hiszed, hogy a szemétszigetek az óceánban a strandokról a szél által véletlenül elfújt kiflis-zacskókból keletkeztek?
2023. máj. 31. 20:26
 54/59 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az én állításaimat igazolod, miszerint egyre egészségtelenebb (is) a világ.
2023. máj. 31. 20:27
 55/59 anonim ***** válasza:
Kérdező - te is csak piszkítasz az értelmetlen életed folyamán. Na mars ki valami hasznosat csinálni - szemetet szedni vagy utcát seperni!
2023. máj. 31. 20:46
 56/59 A kérdező kommentje:
Velem jössz?
2023. máj. 31. 20:48
 57/59 anonim ***** válasza:
Nem - mert nem Magyarországon élek, és mindjárt megyek folytatni a takarítást a saját otthonom környékén.
2023. máj. 31. 20:54
 58/59 A kérdező kommentje:

Lényegében semmit se tudtam meg.

Viszont továbbra is azt gondolom, hogy a korosztályom max 20 éven belül csatlakozik hozzám a temetőben.

És nagy átlagokról beszélek. A nagy átlag pedig a napi 4 000 lépéses, egyhelyben álló v ülő munkás, semmit se erősítő, nem kardiózó, fehér kenyeres, krumplis, rántott húsos, kolbászos, vagy fűtés, vagy autók vagy dohányfüst miatt fekete tüdejű ember. Lehet, hogy szélsőség, de az átlag ez.

2023. jún. 1. 08:21
 59/59 anonim ***** válasza:
Ámen.
2023. jún. 1. 09:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!