A fertőző betegségek modern kezelése és hogy nincs mennyiségi éhezés, az ellensúlyozza a totális mozgáshiányt, alváshiányt és minőségi éhezést?
Mindig vitába kerülök emberekkel a várható élettartam kapcsán.
A tág környezetemben a most 50-60 körüliek többsége meghal vagy súlyos beteg és jóval kevesebb, aki túléli ezt a kort.
Szerintem a várható élettartam drasztikusan csökkenni fog.
A gyerekek már nem játszanak odakint 10-15 éves korukig, a tini fiúk nem fociznak odakint.
A felnőttek semmit se mozognak, mert a munkakörök döntő többsége egyhelyben álló vagy ülő.
Az étkezés 2 fajta finomított gabonából, húsokból, cukorból áll. A többség túlsúlyos, de aki nem, annak se feltétlen egészséges az egyoldalú étkezés.
A levegő meg irgalmatlanul szennyezett. Ahogy a víz és a talaj is.
Ha nincs igazam és a korosztályom nálam szerencsésebb genetikájú tagjai hosszan fognak élni, annak mi a TUDOMÁNYOS oka?
Oké, hogy a fertőzéseket kezeljük, de mi lesz a krónikus bajokkal?
Ha valaki nem eszik rostosat, vitamingazdagon és nem mozog semmit, az hogyan tud 70-80 évig élni?
Meg tudtok győzni valahogy? (Bár akkor más hobbiba vágok a rendszeres sport helyett.😅)
Tudományosan mi írja felül a sose látott módon kevés mozgást, a rengeteg szénhidrátot és a fekete tüdőt?
Ember, a kedvenc statisztikád szól arról, hogy 5% sportol max.
Ember, bárhol vagy az autó sok, vagy gusztustalan szag van a nedves fa és szemét tüzelésétől.
Nem tudom, melyik országban laksz, de kb a felső tízezer lehetsz.
Pláne melyik országban ér bármit is a sulis tesi.
Te mondtad azt a statisztikát, hogy 5-10% sportol, nem én (23-mas válasz, link esetleg rá?). Én ilyen nem mondtam sehol. És ha igaz is, nyilván nem számolják bele a fizikai munkát.
Szemetet hol tüzelnek? A fa tüzelésétől meg nem lesz bajod
Magyarországon lakok, tudom, hogy nagyon divatos leszólni, de vannak sokkal rosszabb helyek a világon
A fatüzelés büdös és ad is szmogot. Semmivel se veszélytelenebb, mint a hatsávos utam. Na ez már a konkrét szakdogatémám.
Hol NEM dobnak a kályhába szemetet?
Amúgy lakom*. 23-as.
Én amúgy nem az vagyok, aki lehipochonderezett. Elírásba belekötni...
De sokkal veszélytelenebb, eleve mást égetsz, mint ami egy autó. Attól, hogy büdös, nem lesz tőle bajod.
Hol dobnak a kályhába szemetet? Te állítod ezt, neked kell bizonyítani
Monor melletti falvakban például.
Nem a szaga miatt veszélyes, hanem az égéstermékek miatt. Túrjam elő a szakdolgozatomat, mérési eredményeket, cikkeket erről?
De legalább azt kezded elhinni, hogy az én tüdőm egyezik a dohányosokéval.
Akkor Monor melletti falvakban megszívták. Ez megint anekdotának tűnik.
Nem mondtam, hogy a tied nem. De ez szintén anekdota, attól másé még nem lesz rossz
Azt csinálsz, amit akarsz, ha meg akarsz győzni, akkor túrd elő, ha nem akarsz meggyőzni, akkor ne.
Akkor csak az én ismerőseim dobnak mindent a kályhába, csak az én általam látogatott falvakban van büdös, csak én lakom nagy autóforgalmú helyen, csak az én ismerőseim nem sportolnak, nem esznek változatosan.
És hipochonder is vagyok, bár nem derült ki, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!